Now B kompleks, 100 tablet

<p><strong>Now B kompleks je prehransko dopolnilo v obliki tablet, ki je odlična ter uporabna kombinacija nekaterih B vitaminov, inozitola, holina ter sestavine PABA. </strong></p>

Now B kompleks je prehransko dopolnilo v obliki tablet, ki je odlična ter uporabna kombinacija nekaterih B vitaminov, inozitola, holina ter sestavine PABA.

517097 15940

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Now B kompleks je prehransko dopolnilo v obliki tablet, ki je odlična ter uporabna kombinacija nekaterih B vitaminov, inozitola, holina ter sestavine PABA.

Now B kompleks je prehransko dopolnilo, ki je primerno za vse, ki jim primankuje B vitaminov, ob enem tudi vsem vegetariansko ali vegansko usmerjenim ljudem.

"Izdelek vsebuje visoko vsebnost vitamina B6, zato je potrebno za doseganje visoke stopnje varnosti, po zaužitju celotnega pakiranja pred naslednjim, uživanje prekiniti za najmanj 30 dni."

Sestavine Now B kompleksa in učinki

B6, B12 vitamina, niacin, riboflavin ter tiamin imajo učinek na delovanje žvičevja, žvičnega sistema

tiamin, riboflavin, niacin, ter B12 vitamin
deluje na živčni sistem tako, da normalizira njegovo delovanje

riboflavin, niacin in pantotenska kislina pripomorejo k normalizaciji delovanja imunskega sistema, pomoč pri izčrpanosti ter morebitni utrujenosti.

B6, B12 vitamina
pripomoreta k procesu proizvodnje rdečih krvnih celic ali eritrocitov, ki so zaslužni za prenos kisika po krvi.

biotin spada med vitamine, ki pripomorejo k rasti las in drugih keratinskih tkiv, prav tako je pomemben za normalno delovanje sluznic ter normalizacijo kože. Ob pomanjkanju biotina je koža izgleda nenaravno, pusto ter neprivlačno.

Navodila za uporabo Now B kompleksa

Priporočen dnevni odmerek je 1 tableta dnevno in sicer najbolje med obrokom.     

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Naučite se sproščati. V presenetljivi študiji, ki je več kot 18 let spremljala 200 žensk in moških, so raziskovalci ugotovili, da je bilo pri tistih, ki so meditirali, za 23 odstotkov manjše tveganje za smrt med študijo zaradi katerega koli vzroka in za 30 odstotkov nižje tveganje za smrt zaradi bolezni srca. Zmanjšanje stresa lahko vašemu telesu pomaga, da se hitreje celi, vašemu razumu in vaši prebavi, da bolje delujeta - in vam vsak trenutek naredi svetlejši in prijetnejši. Tudi bolje boste spali. Najboljša novica: ni vam treba samemu sedeti v sobi in izgovarjati »ommmmm ... « (čeprav tudi to deluje!). Če preživljate čas s prijatelji na sprehodih v naravi in ob poslušanju priljubljene glasbe s svojim partnerjem, si lahko zagotovite vso globoko sprostitev, ki jo potrebujete.

Nekoč pred nekaj desetletji je postalo splošno sprejeto mnenje, da si lahko bolj zdrav - in privlačnejši - samo, če si suh. Zato smo bili večinoma obsedeni z dietnimi načrti, ogledali, kopalkami in maščevjem okoli pasu.

Izkazalo pa se je, da enačba »prevelika telesna teža = slabo zdravje« ni tako preprosta. Še bolj velja, da za odrasle ne drži enačba »zmanjšanje telesne teže = boljše zdravje«.

V resnici nove raziskave kažejo, da lahko strategije drastičnega zmanjševanja kalorij in spremljanja tehtnice, da boste lahko v 20., 30. ali 40. letih oblekli tesne pajkice, povzročijo, da boste v 50., 60. ali 70. letih nagnjeni k zlomom kosti, šibkim mišicam in pridobivanju telesne teže. Še huje - priljubljeni pristopi k zmanjševanju teže niso usmerjeni k maščevju okoli pasu, ki povzroča resne, s težo povezane zdravstvene težave, kot sta sladkorna bolezen in bolezen srca.

V resnici začenjajo strokovnjaki zdaj spoznavati, da lahko znatno zmanjšanje telesne teže - tako načrtovano kot nenamerno - po 60. letu ogroža zdravje.

»Diete in poskusi doseganja 'idealne' telesne teže niso najbolj priporočljivi za starejše ženske, ki niso debele,« pravi epidemiolog dr. Matthew
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Now Now
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja