Nutrilab chitosan, 90 kapsul

Naravna snov oziroma polisaharid pridobljen iz hrustanca morskih živali. Naravna snov oziroma polisaharid pridobljen iz hrustanca morskih živali.
937185 227

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Hitozan je naravna snov oziroma polisaharid pridobljen iz hrustanca morskih živali, najpogosteje iz hrustanca rakovic in jastogov. Za naš organizem je neprebavljiv in ima zgradbo podobno prehranskim vlakninam.

Dnevna priporočena količina

Priporočamo, da dnevno zaužijete 2 do 6 kapsul Chitosan.
Nutrilab chitosan kapsule zaužijte pred vsakim večjim obrokom.

Sestavine posamezne kapsule

Hitozan           270 mg  
 
Splošno:
Ali ste se kdaj zamislili, koliko maščob zaužijete pri posamičnem obroku? Ali vam je po obilnem kosilu kdaj pa kdaj žal za prekomerno prenajedanje? Zmerna prehrana in souporaba kvalitetnih dopolnil je izrednega pomena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

"Ta igrača je samo moja"
Sonja si je v vrtcu prisvojila zibalnik. Dva izmed njenih tovarišev bi se ji rada pridružila in zagrabita za ročaj. Dovolj prostora je za vse.

Vendar pa $onji ni do tega, da bi igračo delila še s kom. Hoče jo imeti zase, in ker jo doživlja kot svoj teritorij, jo strastno brani z besnimi kriki.

Zdaj se približa vzgojiteljica. Razloži ji, kaj pomeni, če si igračo delimo z drugimi, in tako poskrbi za pomembno čustveno uravnovešanje. Sonja se je pomirila in lahko znova aktivira zgornje možgane. Njena jeza je bila kratke sape.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja