Nutrilab Ginseng, 60 kapsul

Danes poznamo in uporabljamo ginseng predvsem kot učinkovito prehransko dopolnilo. Danes poznamo in uporabljamo ginseng predvsem kot učinkovito prehransko dopolnilo.
224758 11172

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

...čeprav so ga kot izvor življenja že pred tisočletji častili predvsem ljudje na Daljnem vzhodu, kjer je cesar kot najdragocenejše Budovo darilo svojim zvestim podanikom ali prijateljem podaril prav korenino ginsenga.

Takrat so ljudje ginseng cenili kot simbol pravičnosti in vsega dobrega oziroma kot simbol ravnotežja, ustvarjalnih sil narave in razvoja.

Danes poznamo in uporabljamo ginseng predvsem kot učinkovito prehransko dopolnilo.

Nutrilab Ginseng - odmerjanje

Odmerite med 2 do 4 kapsule tekom celotnega dne.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Skrivnost zdrave prehrane

Vloga inzulina
Iz raziskav s stoletniki je znano, da ima večina izmed njih nekaj skupnega: nimajo prevelike telesne mase, njihov krvni sladkor je, merjen glede na njihovo starost, sorazmerno nizek; imajo pa osupljivo nizke vrednosti inzulina.

Inzulin je edini hormon v človeškem organizmu, ki lahko vpliva na znižanje ravni krvnega sladkorja. Proizvajajo ga Langerhansove celice vtrebušni slinavki in po principu signala »sezam, odpri se« vpliva na celične membrane, tako da te spustijo krvni sladkor v celico. Istočasno inzulin spodbudi proizvodnjo maščobe in pospeši skladiščenje glukoze.

Predvsem v povezavi s prekomerno prehranjenostjo, z debelostjo in s sladkorno boleznijo se inzulin izkaže kot nekakšen negativni ključni hormon življenja. Inzulin je indikator oksidativnega stresa, ki ga naložite presnovi. Kako zelo se telo stara, je neposredno odvisno od tega stresa. Bolj intenzivno kot naše celice porabljajo energijo, hitreje se starajo, so brez moči in izčrpane. Prepoznati povezave in pravočasno delovati proti njim pa je ena izmed najpomembnejših predpostavk za zdravo in dolgo življenje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja