Nuvita dudka za hranjenje in grizalo

Nuvita dudka za hranjenje in grizalo je nepogrešljiv pripomoček za odstavljanje otroka od prsi na naraven in varen način in za navajanje malčka na nove okuse in različno strukturirano trdo hrano.
2926 2926

Ocene in mnenja

Opis

Nuvita dudka za hranjenje in grizalo je nepogrešljiv pripomoček za odstavljanje otroka od prsi na naraven in varen način in za navajanje malčka na nove okuse in različno strukturirano trdo hrano.

Flavorillo 2v1 pomaga otroku, da začne jesti sam in da se tudi izogne nevarnosti, da bi pogoltnil prevelike kose hrane. Primerna je za hrano vseh vrst: sadje, zelenjavo, meso, ribe, kruh in piškote. Hrano narežite na majhne kose in jih položite v mrežico.

V obdobju izraščanja zob lahko v mrežico položite košček ledu ali zamrznjenega sadja, da ga otrok grize in si blaži bolečine v dlesnih. Higienično in varno: mrežica je izdelana iz zelo kakovostnega najlona, primernega za stik s hrano. Za dodatno varnost in higieno lahko na mrežico pritrdite pokrovček, ko izdelek ni v uporabi.

Vključuje silikonsko ročko, ki lahko nadomesti grizalo in je idealno za lajšanje neugodja v dlesnih v obdobju izraščanja zob. Na voljo je tudi dodatna nadomestna mrežica (kot samostojen artikel).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Naj povem še to, da je povsem prepričana, da so vse te sankcije več kot potrebne, že zato, da Kasper niti za trenutek ne bi podvomil, kako resno je vse skupaj.

Med najinim pogovorom me je s svojo jezo dobesedno okužila. Če bi bil Kasper moj sin, sem ji rekla, bi lahko zapustil stanovanje šele potem, ko bi se po vseh pravilih in iskreno iz srca opravičil za svoje laganje in obrekovanje, in to ne glede na to, koliko dni bi trajalo. Še v šolo ga ne bi pustila, sem ji rekla, dokler ne bi vsega razčistila.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuvita Nuvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov