One step ovulation test hitri ovulacijski test 20 mIU/ml, 10 kom

One step ovulation test je hitri 20 mIU/ml test za ugotavljanje nastanka ovulacije. One step ovulation test je hitri 20 mIU/ml test za ugotavljanje nastanka ovulacije.
913235#10 18134

Ocene in mnenja

Opis

One step ovulation test hitri 20 mIU/ml in-vitro test za ugotavljanje prisotnosti LH hormona v urinu. S pomočjo protiteles se hormon veže na membrano testa in z barvilom postane viden. Intenzivnost barve je odvisna od količine pristotnega LH hormona, ki se v času pred vrhuncem oz. po njem gibajo med 5-20 mIU/ml in v času vrhunca med 30-100 mIU/ml.

Zanesljivost testa je več kot 99%.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO GA ZDRAVIJO?

Pri odkrivanju raka na modih so v pomoč nekatere kemične snovi, ki jih lahko odkrijejo od laboratorijskem pregledovanju krvi ob sumu na rakavo obolenje.

Zdravljenje je običajno zelo intenzivno, potrebna je kombinacija operativne odstranitve tumor ja, kemoterapije in obsevanja. K uspešnosti zdravljenja pomembno prispeva zlasti kemoterapija. Večina moških, pri katerih je bilo zdravljenje uspešno, ne trpi zaradi dolgoročnih posledic. Manjše število bolnikov po kemoterapiji ostane neplodnih. Drugi stranski učinki kemoterapije so redki in odvisni od oblike kemoterapije: okvare sluha, srčno-žilna obolenja, ugotovljeno je tudi nekoliko povečano tveganje za razvoj drugih rakavih obolenj.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: One step One step
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja