x
Vse kategorije
One step ovulation test hitri ovulacijski test 20 mIU/ml
One step ovulation test hitri ovulacijski test 20 mIU/ml
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

One step ovulation test hitri ovulacijski test 20 mIU/ml

Proizvajalec: One step
One step ovulation test hitri 20 mIU/ml in-vitro test za ugotavljanje prisotnosti LH hormona v urinu.
Cena: 0,71 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkahitri test

Ocene in mnenja

Opis

One step ovulation test hitri 20 mIU/ml in-vitro test za ugotavljanje prisotnosti LH hormona v urinu. S pomočjo protiteles se hormon veže na membrano testa in z barvilom postane viden. Intenzivnost barve je odvisna od količine pristotnega LH hormona, ki se v času pred vrhuncem oz. po njem gibajo med 5-20 mIU/ml in v času vrhunca med 30-100 mIU/ml.

Zanesljivost testa je več kot 99%.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Moški na splošno premalo vedo o rakavih obolenjih, ki jih lahko prizadenejo. Rak na modih je najpogostejše rakavo obolenje, za katerim obolevajo mladi moški, vendar jih približno dve tretjini o bolezni skoraj nič ne ve.

To dejstvo je še posebej zaskrbljujoče, ker je lahko rak na modih povsem ozdravljiv, če ga pravočasno odkrijemo. Zato je samopregledovanje mod pri moških enako pomembno kot samopregledovanje dojk pri ženskah. Skoraj polovica moških si ni nikoli pregledala mod in iskala morebitne zatrdline. Zanimivo je, da skoraj tretjina moških ve, kako bi si morali pregledati moda, vendar tega ne počnejo. Marsikdo ima odpor do tako intimnega samopregledovanja oziroma se zanj ne more odločiti. Poleg tega moški neradi govorijo o svojih zdravstvenih težavah. Ocenjujejo, da je šele vsak deseti pripravljen spregovoriti o svoji bolezni, medtem ko je o svojih zdravstvenih težavah pripravljenih spregovoriti 6 od 10 žensk, K temu verjetno prispevajo napačne predstave o raku na modih, o njegovem zdravljenju in poteku bolezni.

• Veliko moških je prepričanih, da sta možni posledici raka na modih neplodnost in impotenca. V resnici je to dokaj redko.

• Moški pogosto mislijo, da so možnosti za ozdravitev raka na modih veliko manjše, kot so v resnici.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkahitri test

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.