OneTouch Delica lancete, 100 lancet

<strong>OneTouch Delica lancete so primerne za uporabo v OneTouch Delica lancirni napravi. </strong> OneTouch Delica lancete so primerne za uporabo v OneTouch Delica lancirni napravi.
543390 9004

Ocene in mnenja

Opis

OneTouch Delica lancete so primerne za uporabo v OneTouch Delica lancirni napravi.

Izdelek je narejen a enostavno uporabo, lanceta, ki je pred uporabo sterilna in zaščitena nudi vbod, ki ne povzroča raztrganin kože.

Ali je uporaba lancet priporočljiva enkrat ali večkrat?

Uporaba lancet je zaradi možnosti kontaminacije in posledično okužbe primerna le za enkratno uporabo. Nikoli ne uporabite lancete, ki jo je uporabil nekdo drug, saj lahko pride do morebitne okužbe.

OneTouch Delica lancirna naprava je kompatibilna le z OneTouch Delica lancetami.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronična obstruktivna pljučna bolezen

Kako postavimo diagnozo?
Pri dolgoletnem kadilcu cigaret mora zdravnik vselej pomisliti na možnost kronične obstruktivne pljučne bolezni. Neredko se kadilci, ki se jim je bolezen pojavila že davno, bolezni ne zavedajo. Zato je potrebno vsakega kadilca aktivno povprašati o simptomih, kot so kašelj, izkašljevanje in zlasti nad uha ob telesni obremenitvi. Ob pozitivnih odgovorih je potrebno narediti spirometrijo z bronhodilatacijskim testom. Spirometrija je referenčna metoda/preiskava v diagnostiki bolezni, ki nam prikaže zmogljivost pljuč. Je neboleča in enostavna metoda. Ugotovitev zapore dihal ob negativnem bronhodilatacijskem testu zadošča za delovno diagnozo kronične obstruktivne pljučne bolezni. Zdravnik bo bolnika napotil še na rentgen pljuč in elektrokardiogram, naročil bo tudi osnovne preiskave krvi. Dokončno diagnozo in stopnjo bolezni potrdi pulmolog.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Johnson&Johnson Johnson&Johnson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede