Oral-B Stages 2 zobna ščetka, 1 kom

Zobna ščetka Oral-B Stages 2 je oblikovana za otroke od 2 do 4 let, pri katerih še vedno izraščajo mlečni zobje. Zobna ščetka Oral-B Stages 2 je oblikovana za otroke od 2 do 4 let, pri katerih še vedno izraščajo mlečni zobje.
551627 16108

Ocene in mnenja

Opis

Starost 2 do 4 leta:
zobna ščetka Oral-B Stages 2 je oblikovana za otroke, pri katerih še vedno izraščajo mlečni zobje.

Oblikovanje:

ščetkanje bo postalo zabavno saj Disneyjevi junaki spodbujajo otroke k rednemu ščetkanju.

Kompakten ročaj za enostaven oprijem ima površino s posebno strukturo, zasnovano tako, da pomaga otrokom pri učenju ščetkanja.
Ozka glava zobne ščetke je primerna za manjša otroška usta.
Vlakna Oral-B Power Tip so oblikovana za čiščenje zadnjih zob, ki so za mnoge, ki si zobke ščetkajo prvič, problematično mesto.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Dvobarvno pravilo

Preprosto je. Vedno imejte na krožniku sadje in zelenjavo dveh različnih barv. To velja za zajtrk, kosilo in večerjo. Začnite zajtrk s solato iz jagodičja/citrusov ali pa rdečega in črnega jagodičja z jogurtom. Imejte za malico solato iz rdečih in oranžnih paprik. Za večerjo si naložite krožnik z rožnatimi olupljenimi jajčevci ter rumenimi ali oranžnimi bučami.

Zakaj je to pametno? Prvič, samodejno boste imeli dve enoti zelenjave. Drugič, telo vam bo preplavilo z bolj raznolikimi koristnimi antioksidanti in drugimi fitokemikalijami. Tretjič, živobarvno sadje in zelenjava je pogosto bolj hranljivo od tistih z manj barve. Dva primera: rdeči radič ima trikrat več antioksidantov od zelenega. Rumene in oranžne paprikejih vsebujejo več kot rdeče in zelene.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Oral B Oral B
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja