Oral-O-Med Protect& Whiten ustna voda, 250 mL

<p><strong>Oral-O-Med ustna voda Protect&amp;Whiten je vrhunska medicinska ustna voda nove generacije. </strong></p>

Oral-O-Med ustna voda Protect&Whiten je vrhunska medicinska ustna voda nove generacije.

543292 27410

Ocene in mnenja

Opis

Oral-O-Med ustna voda Protect&Whiten je vrhunska medicinska ustna voda nove generacije. Združuje edinstvene sestavine, ki preprečujejo in zmanjšujejo nabiranje zobnih oblog, obenem pa omogočajo, da ustna voda doseže mesta, ki jih sicer ne moremo doseči niti s temeljitim ščetkanjem.

Oral-O-Med ustna voda vsebuje tudi nujno potrebni koencim Q10 (Coenzyme Q10  - (Ubiquinone), ki daje vašim dlesnim dodatno energijo za regeneracijo, zaradi česar postanejo močne in revitalizirane.

Edinstvena Protect&Whiten formula združuje sestavine za ohranjanje naravne beline vaših zob, dodana hialuronska kislina (Hyaluronic Acid) pa pomaga, da so vaši zobje in dlesni resnično močni.

Zaščitena formula Actipone PX 3 vam omogoča regenerirane zobe in dlesni, saj deluje antioksidantivno, regenerativno (ameriški slamnik, ingver in mira).

Revolucionarna formula Extreme Bi-Freshness vam omogoča ekstremno svež dah, dodana formula Double Power z naravnim pepermintovim oljem (peppermint oil) pa poskrbi za dolgotrajno, edinstveno in neprekosljivo svežino vaših ust.

Uporaba Oral-O-Med Protect&Whiten

Priporočamo vam, da po ščetkanju zob usta vsaj 30 sekund izpirate s 15 ml ustne vode - zunanji del pokrovčka. Ustno vodo Oral-O-Med lahko uporabljate tudi samo za zaščito in osvežitev vaših ust, npr. med obroki, na potovanjih.

Ustna voda Oral-O-Med ni primerna za otroke do 12. leta starosti. Vsebuje natrijev fluorid 0,05 % (225 ppm F)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Steril-O-med Steril-O-med
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja