Otroški ušesni zamaški Mack's Kids (200 parov)
Otroški ušesni zamaški Mack's Kids (200 parov)
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Otroški ušesni zamaški Mack's Kids (200 parov)

Proizvajalec: Neopredeljen
Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's Pillow Soft KIDS Earplugs (200 parov) so večnamenski ušesni zamaški, ki jih je mogoče oblikovati po konturah otrokovega zunanjega ušesa, tako da se temu tesno prilegajo in otroku nudijo zelo udobno in varno zaščito ušesne votline pri raznovrstnih vodnih aktivnostih: kopanju, tušinaju, plavanju, na bazenu ali na morju.
Brezplačna poštnina!
Dostava: 3-5 dni
Cena: 120,78 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Namen in lastnosti otroških ušesnih zamaškov Mack's Kids:

Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's Pillow Soft KIDS Earplugs (200 parov) so večnamenski ušesni zamaški, ki jih je mogoče oblikovati po konturah otrokovega zunanjega ušesa, tako da se temu tesno prilegajo in otroku nudijo zelo udobno in varno zaščito ušesne votline pri raznovrstnih vodnih aktivnostih: kopanju, tušinaju, plavanju, na bazenu ali na morju.

Izdelek je namenjen tudi mirnemu spancu, kot zaščita pred smrčanjem in povsod, kjer iz okolice prihaja raven hupa, ki je za otroka lahko škodljiva: preglasna glasba, koncerti in druge javne prireditve, motošport, ipd...

Dozer Mack's Pillow Soft Kids Earplugs vsebuje kar 200 parov silikonskih ušesnih zamaškov. Gre za nenadomestljiv izdelek za uporabo v hotelih, počitniških domovih, na javnih kopališčih, savnah, v termah, na športnih prireditvah, na koncertih in na drugih javnih prireditvah. Zaradi ugodne cene na enoto je izdelek primeren tudi za dolgotrajnejšo osebno uporabo. 

Primerni za večkratno uporabo. Za podaljšano uporabo, jih hranimo v priročni plastični škatlici.

Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's Kids so najbolje prodajani ušesni zamaški v Združenih državah Amerike, kjer njihovo uporabo priporočajo tudi specialisti.

Navodilo za uporabo otroških ušesnih zamaškov Mack's Kids:

Silikonski zamašek Mack's KIDS zgnetemo v obliko kroglice in položimo na čisto uho. S palcem desne roke zamašek oblikujemo tako, da se zunanjemu ušesu tesno prilega. Lasje ne smejo priti v kontakt s silikonom. Zamaška ne potiskamo v notranjost ušesne votline. Silikonski zamašek je prepovedano deliti na manjše kose. 

Uporabo priporočamo otrokom do 6 leta starosti ob nadzoru staršev, skrbnika ali druge odrasle osebe. Izdelka ni dovoljeno uporabljati pri skakanju v vodo ali potapljanju pod vodno gladino. V primeru, ko uporabnik ne upošteva predhodnih priporočil, zamaški ne zagotavljajo primerne zaščite.

Lastnosti proizvoda se lahko bistveno spremenijo, če je podvržen določenim kemičnim sestavinam.

NRR: 22 decibelov.

Mejne vrednosti in standardni odklon frekvenčnih vrednosti: 

Testne frekvence v HZ125250500100020003150400063008000
Povp. znižanje v Db23,723,325,027,334,339,238,238,237,4
Stand. odklon v Db4,03,62,82,74,04,34,24,54,5Oznaka standarda:
Izdelek je proizveden v skladu z evropsko zakonodajo in standardi EN 352-2 (1993), EN 24869-1 (1993)

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.