Paro exS39 zobna ščetka, 1 ščetka

Paro exS39 zobna ščetka je ščetka dveh različnih tipov in sicer je primerna za negovanje občutljivih do zelo občutljivih dlesni in zob.
16543 16543

Ocene in mnenja

Opis

Paro exS39 zobna ščetka je ščetka dveh različnih tipov in sicer je primerna za negovanje občutljivih do zelo občutljivih dlesni in zob.

Zobna ščetka, ki je tako zelo mehka je primerna predvsem za negovanje dlesni, ki so izrazito občutljive; uporabite jo predvsem po dentalnih operacijah ipd. zdravstveno kirurških posegih.
Izdelek uporabljajte tudi v primeru vnetja dlesni ali pa na predelih, ki so izpostalvjeni in ranljivi.

Glava ščetke je narejena iz 5 vrstic izredno tankih ščetinic - v vsakem snopu jih je kar 39 različnih.

Ščetke so na voljo v različnih barvnih odtenkih, priložimo naključno barvno kombinacijo.

Patentirana posebnost Paro exS39 zobne ščetke

Paro exS39 zobna ščetka je patentirana posebej za tiste, ki uporabljate tudi prirične medzobne ščetke. Tako po normalnem ščetkanju na konec ročaja ščetke pritrdite medzobno ščetko Paro Isola-F ali Paro Isola-3 Stra tter ščetkajte in poskrbite še za higieno medzobnih prostorov.

Z medzobno ščetko poskrbite za lokalizirano masažo tkiva dlesni, očistite pa lahko težje dostopna mesta oziroma medzobne prostore.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Preverite srčni utrip

Po ocenah ima vsak dvestoti odrasli nereden srčni utrip, stanje, ki mu zdravniki pravijo atrijska fibrilacija (AF). Do 15 odstotkov oseb z AF doživi vsako leto ishemično kap - in pogosto so to zelo hude kapi.

Pri AF nereden srčni utrip omogoči, da se kri nabira in oblikuje majhne strdke v srcu. Ko jih močan utrip potisne v možgane, se tveganje za kap zviša za štirikrat do šestkrat nad norma lo.

Če AF odkrijemo in odpravimo, lahko znižamo tveganje za kap za 60 odstotkov.

Da bi preverili, ali imate nereden srčni utrip, z blazinico prsta poiščite utrip na vratu ali zapestju. Ko zaznate utrip, glasno ponavijajte ritem: dum-dum-dum-dum.

Če je vaš utrip bolj dum-dum-da-dum ali kakšna druga različica, povprašajte svojega zdravnika, ali imate morda AF in kako ukrepati. Glavna zdravljenja AF so električni dražljaji za uravnavanje srčnega utripa (imenovani kardioverzija) in zdravila za preprečevanje krvnih strd kov, kot sta aspirin in varfarin.

To je težava »kroničnega vnetja«, o kateri se v zdravstvenih krogih vse več govori.

Kakšna je vaša raven CRP? Da bi to ugotovili, prosite svojega zdravnika, naj vam naslednjič, ko vam bo preveril krvni sladkor in holesterol, opravi še visokoobčutljivostni test CRP. Če se številke zdijo visoke (meritev je v miligramih CRP na deciliter krvi ali mg/dl), se dajte ponovno testirati čez dva tedna. Prehlad ali gripa lahko popačita meritev, ker je raven vnetja začasno visoka.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paro Paro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja