Paro M27 otroška zobna ščetka, 1 ščetka

<strong>Paro M27 otroška zobna ščetka je primerna za nego otroških zob od 6 leta starosti naprej pa vse do tedaj, ko je to potrebno. </strong> Paro M27 otroška zobna ščetka je primerna za nego otroških zob od 6 leta starosti naprej pa vse do tedaj, ko je to potrebno.
423866 728

Ocene in mnenja

Opis

Paro M27 otroška zobna ščetka je primerna za nego otroških zob od 6 leta starosti naprej pa vse do tedaj, ko je to potrebno.

Izdelek je na voljo v naključnih barvnih kombinacijah. Izdelek, ki ga izberemo je povsem naključen, zato je slika simbolična.

Paro M27 otroška zobna ščetka je ščetka z majhno glavo, primerna za majhna otroška usta. Majhna ščetkina glava doseže vse še tako skrite kotičke ust, njene ščetine pa omogočajo prijetno ter enakomerno čiščenje zobnih oblog.

Ščetka Paro M27 tako vsebuje tudi predel, kamor se doda medzobna ščetka, zato bodo otroci ščetko Paro s pridom uporabljali ter redno negovali svoje otroške zobke.

Čiščenje zob s Paro M27 zobno ščetko naj bo vašemu nadobudnežu prijetna vsakodnevna rutina. Redno čiščenje mlečnih zob namreč zagotavlja izredno kvaliteto stalnih zob.

Patentirana posebnost Paro M27 zobne ščetke s podaljšano glavo

Paro zobna ščetka je patentirana posebej za tiste, ki radi uporabljajo tudi priročne medzobne ščetke. Tako po normalnem ščetkanju na konec ročaja ščetke pritrdite medzobno ščetko Paro Isola-F ali Paro Isola-3 Stra ter ščetkajte in poskrbite še za higieno medzobnih prostorov.

Z medzobno ščetko poskrbite za lokalizirano masažo tkiva dlesni vašega otroka, očistite pa lahko težje dostopna mesta oziroma medzobne prostore.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Najstnik težko reče: Pridno bom sodeloval, da bom osrečil svoje starše, in morda bo pozneje prišlo tudi življenje» (Mami) Kaj se dogaja v tvoji glavi, moraš razmisliti?
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Paro Paro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja