Pedi Pro petni vložek za zmanjšanje obremenitve pri hoji

Prilagodljiv silikon zmanjšuje obremenitve pri hoji.
803031 12030

Ocene in mnenja

Opis

Prilagodljiv silikon zmanjšuje obremenitve pri hoji in jih enakomerno razporedi po stopalu.
Prezračevalni kanali omogočajo- kroženje zraka. Samolepljiv vložek se ne premika po čevlju (možnost tudi petnega vložka.
• Debelina pete: 8 mm.
Na voljo v parih.

Kako izmeriti velikost


Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srčna bolezen, koronarna

Prizadeti dolga leta sploh ne občutijo oblog v koronarnih arterijah. Ko pa se ena ali več koronarnih arterij toliko zožijo, da deli srca niso več zadostno preskrbljeni s krvjo, so posledice oziroma značilne težave z občutkom »srčne ožine« naslednje: bolečine okrog srca, ki prehajajo v levo roko do prstnih konic, v vrat, spodnjo čeljust, okolico ramen ali v žličko.

Težave se pojavljajo predvsem pri obremenitvi zaradi stresa ali telesnega napora. Dihanje je oteženo in zmogljivost hitro upada. Če mirujemo, težave izginejo za 10 do 15 minut. Enako se občuti srčno kap, le da so pri angini pektoris bolečine lahko močnejše in se tudi pri mirovanju ali po prejetju zdravil (nitrati) ne izboljšajo.

Nekateri prizadeti opazijo namesto bolečin le blag pekoč občutek v prsih ali pritisk in občutek stiskanja. Predvsem pri sladkornih bolnikih je lahko koronarna srčna bolezen povsem nema in ne povzroča nobenih bolečin.

Težave pri angini pektoris so opozorilo telesa po spremembi življenjskega sloga, odpovedi kajenja, bolj zdravem prehranjevanju in gibanju. Kdor uspe svoje življenje oblikovati bolj zdravo, lahko sicer morebiti nujno operacijo z vstavitvijo obvodov prepreči.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thuasne Thuasne
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja