x
Vse kategorije
Ph testni lističi
Ph testni lističi
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Ph testni lističi

Proizvajalec: Neopredeljen
Za enostavno testiranje pH tekočin.
Cena: 16,38 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkahitri test, testni lističi

Ocene in mnenja

Opis

Testirajte s pomočjo teh testnih lističev pH vrednost v vaši pitni vodi ali v zemlji vašega vrta. S pomočjo primerjalne tabele, ki je priložena testnim lističem boste zlahka določili pH vrednost.

Priloge

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Osnovna dejstva o telesu

Črevesje je bistvenega pomena za vzdrževanje človekovega zdravja in dobrega počutja saj izloča strupene in škodljive snovi. Te se prebavijo v želodcu, nato gredo v jetra in tam predelajo. Črevesje izloča predelane strupe (fekalije) - toda če je njegovo delovan upočasnjeno, se lahko strupene snovi tam zadržijo predolgo, kar je škodljivo.

Notranje čiščenje telesa

Odvajanje blata je po navadi vsakodnevno. Konsistenca blata je odvisna od vrste zaužite hrane. Blato mora biti primerno trdo in temno rjave barve. Če je tekoče ali okroglo, če vsebuje kri ali kaj drugega, potem ste verjetno zaprti ali pa vaše črevesje ne deluje pravilno. V tem primeru se morate nemudoma posvetovati z osebnim zdravnikom.

S čiščenjem črevesja pravzaprav pospešimo notranji motor telesa, da se poveča njegova produktivnost in učinkovitost. K sreči je naše telo utrjen mehanizem, ki ne potrebuje veliko časa, da se očisti in spet doseže optimalno stopnjo zdravja.

O jetrih ...

Glede na to, da berete knjigo o čiščenju, razstrupljanju in krepitvi telesa, si je treba ogledati njegovo anatomijo in naloge.

Osredotočili so bomo na jetra. Gotovo ste se kdaj po nekaj prekrokanih nočeh zbudili z bolečino v boku (in s hudim glavobolom, a to je že druga zgodba). Jetra vam sporočajo, da je čas za nekaj mirnih večerov pred televizijskim sprejemnikom in za uživanje zelenjave, kuhane na pari.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Lindens Kalcij 400 mg, 100 tablet

13,40 €

Po-ho žepni inhalator

2,95 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkahitri test, testni lističi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.