PHYTOAPAISANT Pomirjujoči šampon za občutljivo srbeče lasišče s Phytolactinom, 200 mL

Regulira floro lasišča s pomočjo ekskluzivne sestavine naravnega izvora. Regulira floro lasišča s pomočjo ekskluzivne sestavine naravnega izvora.
576433 3290

Ocene in mnenja

Opis

Phytoapaisant regulira floro lasišča s pomočjo ekskluzivne sestavine naravnega izvora - Phytolactina pridobljenega iz slame, drevesa, mekinja in mleka, medtem ko je njegova aktivnost povečana z izvlečkom lipe in pasiflore. Phytoapaisant šampon je narejen z zelo nežno osnovo za umivanje, ki nežno čisti lasišče. Phytoapaisant nudi hitro olajšanje in dolgotrajno pomirjujoče delovanje na razdraženo in občutljivo lasišče. Lasišče in lase operite s šamponom, potem temeljito izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Aerobika postaja sodoben način sprostitve z ritmičnim gibanjem ob prijetni tehno glasbi, največkrat v skupini. Ritem je najosnovnejši in najstarejši del glasbenega izraza, ki omogoča občutek varnosti, hkrati pa povečuje življenjski optimizem in ozaveščenost skladnosti gibov, estetske predstave o telesu, s tem pa ustreznejšo samopodobo. Ni nenavadno, da se je aerobika oprijela pretežno med ženskami.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Phyto
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja