Posodica za leče

Posodica za shranjevanje in prenašanje trdih kontaktnih leč. Posodica za shranjevanje in prenašanje trdih kontaktnih leč.
2022-04-15 2,99 €
948446 17659

Ocene in mnenja

Opis

Posodica za shranjevanje in prenašanje trdih kontaktnih leč.

Pri uporabi in vzdrževanju kontaktnih leč, proizvodov za nego kontaktnih leč ter posodic za kontaktne leče vedno upoštevajte navodila svojega očesnega zdravnika in redno opravljajte očesne preglede.

Izdelano iz umetne mase.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zdrave prehranske navade

Nehajte stradati in začnite jesti raznovrstno hrano v zdravih količinah, nemastno hrano z malo soli, sladkorja, rdečega mesa in predelanih izdelkov, perutnino, jajca in ribe v zmernih količinah ter veliko svežega sadja, zelenjave, fižola, stročnic, polnozrnatega riža in žitaric. Če boste hrano porazdelili na šest majhnih dnevnih obrokov, boste kmalu opazili, da porabite več kalorij, kot če bi isto količino hrane pojedli v treh obrokih. S pogostimi manjšimi obroki boste tudi laže uravnavali raven sladkorja v krvi in premagovali lakoto. Ne pozabite, da redna vadba pripomore k hitrejšemu hujšanju.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja