PreMama Duo, 30 tablet + 30 mehkih kapsul (1+1 GRATIS)

PreMama Duo 30 tablet + 30 mehkih kapsul predstavlja inovativen multivitaminsko multimineralen proizvod, ki je namenjen ženskam v času, ko načrtujejo nosečnost. PreMama Duo 30 tablet + 30 mehkih kapsul predstavlja inovativen multivitaminsko multimineralen proizvod, ki je namenjen ženskam v času, ko načrtujejo nosečnost.
534188 2470

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PreMama Duo 30 tablet + 30 mehkih kapsul predstavlja inovativen multivitaminsko multimineralen proizvod, ki je namenjen ženskam v času, ko načrtujejo nosečnost.

Izdelek PreMama Duo je obogaten z omega mašobnimi kislinami, katerih sestavni del je DHA in EPA, ki imata v organizmu številne zelo pomembne funkcije. Izdeleke PreMama Duo naj s pridom izkoristijo tudi nosečnice ter doječe matere, ki želijo svojemu optroku preko mleka ponuditi maksimalno kvaliteto življenja.

PreMama Duo vsebuje kombinacijo zelo pomembnih vitaminov in mineralov in sicer kapsule združujejo kombinacijo 11ih vitaminov in 9ih mineralnih snovi.

Da bi bila nosečnost kar se da uspešna mora ženska, ki želi zanositi uživate čim višje koncentracije vitaminov in mineralnih snovi, prav tako pa mora poskrbeti za čim večjo raznolikost vitaminov in mineralov, ki jih dobi tudi iz prehrane, ki naj bo raznolika. Ker je dandanašnja hrana procesirana, vitamini pa s tem postopkkom izgubljeni je nujno dodatno uživanje dopolnil, saj le tako dosežemo ustrezen vnos hranil, ki jih žensko telo v tako občutljivem obdobju potrebuje.

PreMama Duo ne vsebuje joda.

Prehranski dodatek vsebuje DHK, ki izhaja iz kvalitetne mešanice omega maščobnih kislin. DHK ima izrazito pomembno funkcijo v času razvoja ploda in sicer:

- pripomore k razvoju oči in očesnega tkiva

- sodeluje pri razvoju možganov in sicer že pri samem fetusu in tudi kasneje pri vašem nadobudnežu

Ustrezna količina DHK znaša 200 mg, zato je nujno uporabljati takšna prehranska dopolnila, ki to tudi omogočajo.

Sestavine PreMama Duo prehranskega dopolnila

Izdelek vsebuje številne vitamine in mineralne snovi, med drugim tudi folno kislino, ki opravlja v organizmu številne naloge.

Folna kislina: še posebej je uživanje le-te pomembno v času rodnega obdobja in sicer v obdobju načrtovanja nosečnosti, med samo nosečnostjo ter po nosečnosti v času odraščanja dojenčka ter dojenja.

Vitamin D: ima v organizmu številne vloge, med drugim pa tudi prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, normalni ravni kalcija v krvi ter ohranjanju zdravih kosti in zdravih zob.

Vitamin B12: prispeva k presnovi homocisteina, močnega antioksidanta ter ima vlogo zelo pomembno vlogo pri nastajanju eritrocitov in pri delitvi celic.

Vitamin C: ima številne vloge v telesu, med drugim ima tudi vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože ter povečuje absorpcijo železa.

Železo: ima vlogo pri kognitivnih funkcijah, pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina ter pri prenosu kisika v telesu. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Kalcij: je potreben za ohranjanje zdravih zob in kosti.

Cink in selen: prispevata k ohranjanju zdravih las in nohtov.

Sestavine izdelka PreMama Duo 30 tablet + 30 mehkih kapsul

Natančne sestavine izdelka so na voljo le registriranim uporabnikom naše spletne strani.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ljubezen

Ljubi/Ljubica, kdo si?
Kdor želi drugemu nakloniti pozornost in sočustvovanje, se mora z njim spoznati. Partnerski terapevti so pogosto osupli, kako netočne - ali sploh ne obstajajoče - so predstave njihovih klientov o odporih, strahovih in čustvih njihovih partnerjev. Vedo sicer, kako je ime najboljši prijateljici njihove žene, vendar pa ne vedo, kje jo je spoznala in kaj na njej ceni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Alkaloid Alkaloid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja