Pripomoček za čiščenje površine jezika, 1 strgalo

Strgala so namenjena posebej čiščenju brazd na površini jezika v katerih se zadržujejo bakterije, ki povzročajo slab zadah. Strgala so namenjena posebej čiščenju brazd na površini jezika v katerih se zadržujejo bakterije, ki povzročajo slab zadah.
506141 25509

Ocene in mnenja

Opis

Samo zobna pasta ali ustna voda le začasno rešita problem zadaha (do nekaj ur - odvisno od prizadetosti), strgala skupaj z ostalimi izdelki, predvsem z nitkami in medzobnimi ščetkami, pa zanesljivo odstranjujejo slab zadah in skrbijo za svežino in higieno v ustih.


Znano je, da se velika večina povzročiteljev slabega zadaha nahaja ravno v ustih. Ko si očistimo zobe, medzobne prostore in morebitna kritična mesta nam ostane še eno nahajališče bakterij – jezik. S strgalom za jezik zaključimo celovito ustno nego.

Strgala so namenjena posebej čiščenju brazd na površini jezika v katerih se zadržujejo bakterije, ki povzročajo slab zadah.

Z njim odstranjujemo ostanke hrane, ki jih, zaradi globine in močne vezave na površino jezika, z običajno ščetko ne moremo. Snovi, ki nastanejo pri bakterijski razgradnji hranil so tiste, ki
povzročajo neprijeten vonj iz ust. Torej, če odstranimo vzrok (obloge na jeziku) odstranimo tudi posledico (neprijeten vonj iz ust).

Strgalo, ki smo ga izbrali je kovinsko in kot tako najbolj učinkovito “strga” jezik. Poleg tega pa je njegova življenjska doba neomejena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ayurveda Ayurveda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov