x
Vse kategorije
Pro-Lab test za testiranje kvalitete vode, 1 test
Pro-Lab test za testiranje kvalitete vode, 1 test
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Pro-Lab test za testiranje kvalitete vode, 1 test

Proizvajalec: Pro-lab
Pro-Lab test za testiranje kvalitete vode je inovativen test s katerim se lahko prepričate kako zelo kvalitetno vodo pijete.
Cena: 12,99 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkahitri test

Ocene in mnenja

Opis

Pro-Lab test za testiranje kvalitete vode je inovativen test s katerim se lahko prepričate kako zelo kvalitetno vodo pijete.
 
Skozi leta se v podtalnici nabirajo nečistote, vanjo pronicajo celo nekare toksinske molekule, celo takšne iz prve ali druge svetovne vojne in ker so izredno dolgo obstojne še dandanes onesnažujejo to pomembno človeško dobrino - to je vodo.
 
Orgaske molekule, ki so lahko zelo veliki onesnaževalci močno onesnažujejo podtalne vode in posledično povzročajo številne težave človeškega organizma na dolgi rok.
 
Toksini iz vode tako povzročajo številne težave, med drugim dalnoročno celo: zastrupitve, denimo s svincem, pozročajo rakave spremembe in obolenja, težave s srcem in podobno.
 
V kolikor želite preveriti, kako varno je pitje vaše vode je primerno uporabiti test: Pro-Lab test za testiranje kvalitete vode.

5 testov v setu

S Pro-Lab testnim setom pridobite 5 testov na sledeče polutante:
 
Klor: kloriranje vode se izvaja predvsem z namenom ezinfekcije pitne vode, po drugi strani pa v kombinaccijah z organiskimi molekulami nastajajo toksične molekule, ki lahko povzročajo na dolgi rok nastanek karcinogenih rakavih sprememb, če sar si gotovo ne želimo.
 
Nitrati in nitriti: to so predvsem snovi, ki se nahajajo v umetnih gnojilnih snoveh ter se intenzivno uporabljajo v kmatijstvu in drugod. Nitrati v človeškem organizmu zmanjšujejo vsebnost kisika - predvsem v krvi fetusa ali strokovno imenovana methemoglobiniemija. Takšne spremembe so izredno problematične in škodijo zdravju š nerojenega otroka.
 
Železo - ioni železa se nahajajo marsikje, previsoka vsebnost le-teh pa lahko prej škodi kot kakorkoli koristi zdravju človeka. Previsoke vsebnosti železa v vodi naredijo tako vodo obarvano, toksično, zamažejo ali celo razbervajo perilo.
 
Vsebnost kalcija in magnezija - ta dva elementa karakterizirata trdoto vode, sama po sebi pa elementa nista toksična oziroma kakorkoli škodljiva za zdravje. Trda voda lahko le prepogosto obloži notranjost grelcev vode, cevi in drugih grelnih tels, ki so v stiku s tovrstno vodo.
 
pH vode, ki karakterizira kislost oziroman jeno tako imenoano korozivnost. pH vode, ki je prenizek - torej pod vrednostjo 7 počasi topi svinčene cevi in posledično povzroča nabiranje svinca v človeških tkivih.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Masaža in aromaterapija

Trebuh in spodnji del hrbta masirajte z eteričnimi olji rnajarona, rožmarina (10 kapljic vsakega) in črnega popra (pet kapljic).

DRISKA

O driski govorimo, kadar so odpadne snovi preveč tekoče. Navadno je driska posledica okužbe, zastrupitve s hrano ali tesnobe in stresa. Najpogosteje se konča sama od sebe po približno enem dnevu, lahko pa povzroči fekalno inkontinenco oziroma začasno nezmožnost zadrževanja blata.

Zeliščna medicina

Pomaga čaj iz poprave mete, prav tako poparek iz navadnega repika, velikega trpotca in krvomočnice (geranije) ali kanadskega hidrasta.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkahitri test

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.