Probotanic divji origano ekološki čaj, 50 g

<strong>Ekološki čaj divjega origana vsebuje posušeno in mleto zel istoimenske rastline (Origani herba). Ima izredno lep in močan vonj ter okus.</strong> Ekološki čaj divjega origana vsebuje posušeno in mleto zel istoimenske rastline (Origani herba). Ima izredno lep in močan vonj ter okus.

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Divji origano (Origanum minutiflorum) je hitrorastoči grmiček, ki zraste do višine 35 cm in ga lahko prepoznamo po značilnih belih cvetovih. Je endemitska rastlina, ki uspeva izključno na neokrnjenih pobočjih gorovja Taurus v jugozahodni Anatoliji v Turčiji. Turški divji origano ne smemo enačiti z začimbo, ki se uporablja v vsakodnevni prehrani, saj gre za drugo rastlinsko vrsto, ki ne vsebuje veliko aktivne spojine karvakrol.

Ekološki čaj divjega origana vsebuje posušeno in mleto zel istoimenske rastline (Origani herba). Ima izredno lep in močan vonj ter okus.

Navodila za uporabo izdelka Probotanic divji origano ekološki čaj

Peroralna  uporaba:
1 čajna žlička v 200 ml vrele vode. Priporoča se pitje 3-6 skodelic dnevno. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.

Vsebina / sestavine:
100 % ekološka mleta zel divjega origana (Origani herba)

Opozorila ob uporabi izdelka Probotanic divji origano ekološki čaj

Kontraindikacije: alergija na origano oz. njegove sestavine ali na druge rastline iz družine  ustnatic (Lamiaceae), kot so bazilika, meta, žajbelj, majaron, sivka, navadni ožepek; nosečnost; dojenje

Posebna opozorila: Pazljivost pri rednem dolgotrajnem jemanju (več kot 3 mesece) se priporoča vsem osebam, ki imajo obstoječo anemijo, katere vzrok je pomanjkanje železa, saj lahko pride do otežene absorpcije železa v organizem. Proizvod ni primeren za osebe mlajše od 6 let.
Pred uporabo preberite priloženo navodilo za uporabo.

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti! Hraniti v originalni embalaži na suhem in temnem mestu na temperaturi do 25 °C. Zaščiti pred viri svetlobe. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Probotanic Probotanic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja