Probotanic Origanol strong kapsule, 60 kapsul

<p><strong>Divji origano (Origanum minutiflorum) je hitrorastoči grmiček, ki zraste do vi&scaron;ine 35 cm in ga lahko prepoznamo po značilnih belih cvetovih.<br /><a href="http://www.moja-lekarna.com/images/PRODUCT/ZMAILING/Katalog%20za%20stranke.pdf" target="_blank"><br /><span class="modro">Katalog izdelkov Probotanic &gt;&gt;</span></a><br /></strong></p>

Divji origano (Origanum minutiflorum) je hitrorastoči grmiček, ki zraste do višine 35 cm in ga lahko prepoznamo po značilnih belih cvetovih.

Katalog izdelkov Probotanic >>

515931 19522

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
alenka **** 19. 01. 2016 01:00
Zelo zadovoljna z obojem. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Divji origano (Origanum minutiflorum) je hitrorastoči grmiček, ki zraste do višine 35 cm in ga lahko prepoznamo po značilnih belih cvetovih. Je endemitska rastlina, ki uspeva izključno na neokrnjenih pobočjih gorovja Taurus v jugozahodni Anatoliji v Turčiji. Turški divji origano ne smemo enačiti z začimbo, ki se uporablja v vsakodnevni prehrani, saj gre za drugo rastlinsko vrsto, ki ne vsebuje veliko aktivne spojine karvakrol.

Origanol strong kapsule vsebujejo ekološko eterično olje turškega divjega origana (Origani aetheroleum) raztopljeno v ekološkem hladno stiskanem nerafiniranem ekstra deviškem olivnem olju (Olivae oleum virginale). Origanol strong kapsule so namenjene vsem, ki težko prenašajo uživanje eteričnega olja divjega origana v prosti obliki. Kapsule so 100 % ekološko certificiran izdelek, proizveden po načelih Evropske farmakopeje (Ph. Eur.), v proizvodnem procesu, kjer se upoštevajo načela dobre proizvodne prakse (GMP).

Navodila za uporabo Probotanic Origanol strong kapsul

Peroralna uporaba:
1 kapsula 2 do 3-krat dnevno. Maksimalna priporočena dolžina jemanja je 6 tednov. Priporoča se prekinitev uporabe za 3 mesece pred naslednjo uporabo.  Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.

Vsebina /sestavine Probotanic Origanol strong kapsul

Aktivne učinkovine: 25 mg ekološkega eteričnega olja divjega origana (Origani aetherolum - min. 80 % karvakrola in timola – Ph. Eur.).
Ostale učinkovine: 245 mg ekološkega hladno stiskanega ekstra deviškega olivnega olja (Olivae oleum virginale), ovojnina kapsule (ekološka ribja želatina, glicerol, prečiščena voda).

Opozorila ob uporabi Probotanic Origanol strong kapsul

Kontraindikacije:
alergija na origano oz. njegove sestavine ali na druge rastline iz družine  ustnatic (Lamiaceae), kot so bazilika, meta, žajbelj, majaron, sivka, navadni ožepek; nosečnost; dojenje; antikoagulantna terapija; huda bolezen jeter in ledvic

Posebna  opozorila:
Pazljivost pri jemanju se priporoča vsem osebam, ki imajo obstoječo  anemijo, katere vzrok je pomanjkanje železa, saj lahko pride do otežene absorpcije železa v organizem. Proizvod ni primeren za osebe mlajše od 6 let.
Pred uporabo preberite priloženo navodilo za uporabo.

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti! Hraniti v originalni embalaži na suhem in temnem mestu na temperaturi do 25 °C. Zaščiti pred viri svetlobe. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Probotanic Probotanic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja