Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 7 in 38
Tip izdelka
Mesto uporabe
Vsebuje
Namen
Namen uporabe

Kin

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Kin Av. Angélica 2503, Conj. 57- Higienópolis CEP: 01227-200 São Paulo – SP - Brasil
Spletna stran: http://www.kin.es/
Elektronski naslov: [email protected]

KAJ JE GINGIVITIS?

Gingivitis je medicinski izraz za vnetje gingiv (dlesni). Gre za blago obliko bolezni dlesni, ki navadno povzroči pordelost, oteklost in krvavenje tkiva dlesni, zlasti med ščetkanjem ali uporabo zobne nitke ali ob ugrizu v kaj trdega, recimo jabolko. Pomembno je, da ga jemljeno resno in ga takoj zdravimo. Gingivitis je v zgodnjih stadijih ozdravljiv, zato je pomembno, da se pogovorite z zobozdravnikom in razumete svoje simptome, preden se razvijejo v drugačne težave. 

KAJ JE VZROK GINGIVITISA?

Glavni vzrok gingivitisa je kopičenje zobnih oblog, plasti bakterij, ki nenehno nastajajo okoli zob, na njih in med njimi, predvsem na težko dostopnih mestih. Te bakterije dražijo dlesni in lahko povzročijo vnetje. Poleg tega med dlesnimi in zobmi nastanejo majhne špranje ali »žepi«. Če se težava ne zdravi, se utegnejo ti žepi poglobiti in razviti v resnejše težave, kot so občutljivi zobje in parodontoza. Tudi dlesni kadilcev so dovzetnejše za okužbe, ker kajenje in uporaba tobaka zmanjšata pretok krvi in hranilnih snovi do tkiva dlesni.

Z ustrezno ustno higieno zmanjšamo nevarnosti gingivitisa. To vključuje dvominutno ščetkanje zob dvakrat na dan z zobno pasto. Vsak si želi zdrave in lepe zobe, za lep nasmeh, zato je nadvse pomembna redna in temeljita ustna higiena, pri čemer si pomagamo z izbiro kvalitetnih izdelkov.

V laboratorijih  KIN raziskujejo in razvijajo kakovostne izdelke za zdravstveno nego zob že od leta 1964. Zdravje zob in ustna higiena je bila že od nekdaj na prvem mestu, in tako je tudi danes. V današnjih časih, ko imamo na trgu izjemno veliko različnih znamk produktov za ustno higieno, je zelo pomembno, da vselej izberemo tiste, ki so ustrezni za nas in ki so preverjeno dobre kvalitete. Med drugimi so takšni zagotovo izdelki znamke KIN, ki so v zadnejm času tudi pri nas dobro poznani. Najbolj zanimiv in prodajani so predvsem:
  •  Kin Progressive Whitening zobna pasta 75 ml
  • Kin Oro extra močna pričvrstilna krema 40 ml
  • Kin Oro tablete za čiščenje zobne proteze 30 tabl
  • Kin gingival klorheksidin 0,12% zobna pasta
  • Kin gingival klorheksidin 0,12% ustna voda
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Kin gingival 0,12% Chlorheksidin ustna voda

Od 10,49 €

Kin gingival 0,12% Chlorheksidin zobna pasta,...

8,99 €

KIN Progressive Whitening zobna pasta, 75 mL

8,99 €

Periokin 0,20% klorheksidin gel, 30 mL

8,89 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.