Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 13 in 31
Tip izdelka
Mesto uporabe
Namen
Težava
Kdo uporablja?
Tip las

Revalid

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Ewopharma AG Vordergasse 43 8200 Schaffhausen Switzerland
Spletna stran: https://www.revalid.com/
Elektronski naslov: [email protected]
 

O liniji izdelkov Revalid

Revalid je specializirana znamka za izdelke, ki so namenjeni negi las in odgovarjajo na težave zaradi izpadanja las. Namenjeno vsem, ki bi si želeli, da bi bili lasje lepi, močni in voljni. S pestrim naborom izdelkov znamka Revalid ponuja celostni pristop, ki lase nahrani od korena do konic. Namen Revalid preparatov je, da delujejo na celotno strukturo lasu in pomagajo obnoviti in povrniti naravno lepoto lasem, vam pa več samozavesti.

Kako deluje Revalid?

Revalid izdelki so plod trdega in napornega dela, ki vključuje znanstvene raziskave, saj so prav te temelj uspešnih in kakovostnih izdelkov. Inovacije in visoka raven strokovnega znanja ter spoštovanje tradicije, so recept za uspeh Revalid izdelkov. Vsi izdelki so podvrženi natančnim dermatološkim testiranjem, da se zagotovi njihova visoka in neoporoečna kakovost. Raziskave, razvoj in proizvodnja izdelkov znamke Revalid se izvaja v Švici.

Zakaj izbrati Revalid?

Poslanstvo znamke je, da razvija vedno nove učinkovite in visokokakovostne izdelke, katerih delovanje je mogoče dokazati na podlagi trdnega farmacevtskega in strokovnega znanja. Pri snovanju izdelkov namreč sodelujejo mnogi priznani strokovnjaki, katerih primarno področje je prav nega las in izpadanje las. Hkrati pa se pri znamki Revalid trudijo, da bi naslovili težave ljudi z različnimi težavami z lasmi in lasiščem.

Izdelki znamke Revalid so odraz prizadevanj, da lepi lasje lahko delujejo na počutje v lastnem telesu in posledično samozavest. Skrb za lase s kvalitetnimi in učinkovitimi izdelki omogoča, da vaša notranja lepota zasije navzven. 

Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Revalid serum za rast las, 50 mL

30,66 €

Revalid stimulirajoči šampon, 200 mL

15,90 €

Revalid kapsule za lase, 60 kapsul

19,97 €

Revalid Men poživljajoč šampon za lase za moš...

15,97 €

Revalid kapsule + GRATIS vlažilna krema za ro...

19,97 €

Revalid Anti-Dandruff šampon proti prhljaju, ...

13,77 €

Revalid Triple Active DS šampon proti seboroi...

16,99 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.