Q10 Ubiquinol, 30 kapsul

Q10 Ubiquinol je prehransko dopolnilo v obliki kapsul in vsebuje koncentrat ribjega olja ter koencim Q10. Q10 Ubiquinol je prehransko dopolnilo v obliki kapsul in vsebuje koncentrat ribjega olja ter koencim Q10.
2022-05-09 18,66 €
484156 25033

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sestavine Q10 Ubiquinol kapsul

- olje globokomorskih rib,
- vitamin E,
- aktivni Q10 (Ubiquinol QH),
- nasičene in tudi nenasičene maščobne kisline.

Q10 Ubiquinol je prehransko dopolnilo v obliki kapsul in vsebuje koncentrat ribjega olja ter koencim Q10, ki se nahaja v v svoji visoko absorbtivni in biološko razpoložljivi obliki ubikinol HQ.

Kakšne vloge opravlja Q10 v človeškem telesu?

Q10 se nahaj normalno že v celici sami ter je za njeno preživetje izredno pomemben. Količina koencima Q10 je zmanjšana pri starejših ljudeh.

Vitamin E varuje celice in tkiva pred škodljivimi prostimi radikali. Večkrat nenasičeni maščobni kislini v ribjem olju EPA in DHA (omega-3 maščobni kislini) ugodno vplivata na organizem.

Priporočen dnevni vnos izdelka Q10 Ubiquinol

1 kapsula Q10 Ubiquinol z obilo tekočine.

Opozorilo ob uporabi Q10 Ubiquinol-a

Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa! Prehransko dopolnilo ne more nadomestiti uravnovešene prehrane in zdravega načina življenja. Izdelek ni priporočen za majhne otroke! Hranite izven dosega otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Chen Patika Dr. Chen Patika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja