Quinol 10 aktivni Q10, 30 kapsul

<p>Quinol 10 je inovativno prehransko dopolnilo z aktivno obliko koencima Q10. Prehransko dopolnilo je obogateno tudi z B1 vitaminom, ki je vitamin B kompleksa, pa tudi B3 vitaminom. Vitamin B! pripomore k izbolj&scaron;anemu delovanju srčne mi&scaron;ice. </p>

Quinol 10 je inovativno prehransko dopolnilo z aktivno obliko koencima Q10. Prehransko dopolnilo je obogateno tudi z B1 vitaminom, ki je vitamin B kompleksa, pa tudi B3 vitaminom. Vitamin B! pripomore k izboljšanemu delovanju srčne mišice.

442330 5840

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Quinol 10 je inovativno prehransko dopolnilo

Quinol 10 prehransko dopolnilo je obogateno z aktivno obliko koencima Q10, ki je takoj ob zaužitju in po zabsorbciji na voljo telesnim celicam, takšnemu Q10 pravimo tudi ubiquinol, ki predstavlja aktivno obliko koencima Q10. 

Prehransko dopolnilo je obogateno tudi z B1 vitaminom, ki je vitamin B kompleksa, pa tudi B3 vitaminom. Vitamin B! pripomore k izboljšanemu delovanju srčne mišice.

Ali ste vedeli?

Ali ste vedeli, da se velikek očičine Q10 nahajajo predvsem v mišicah ter človeški najbolj pomemnbi mišici, to je srce. 

S staranjem se vsebnost Q10 v vsaki posamični mišici počasi zmanjšuje, ob enem pa se zmanjšuje tudi proizvodnja tega pomembnega koencima.

Kakšna je razlika med Q10 in ubiquinolom?

Q10 je biološko manj aktivna oblika, ubikinol pa je reducirana oblika, kiima visoko antioksidativno sposobnost. 

Ubikinolna oblika je v ravnotežju z Q10 koencimom, vendar je za organizem uporabna le 1. oblika, saj se dobro absorbira ter deluje predvsem hitreje. 

Sestavine prehranskega dopolnila Quinol 10

Vsebnost v 1 vegetarijanski kapsuli:  
Ubikinol Kaneka, aktivna oblika koencima Q10                  50 mg
Vitamin B1 0,36 mg (33% PDV*)
Vitamin B3  5,30 mg (33 % PDV*)
Cink  3,34 mg (33 % PDV*)

Dnevni odmerek, ki ustreza 100 mg Q10 koencima je tudi priiporočen odmerek.

Odmerjanje Quinol 10 dopolnila

Odmerite po 1 ali 2 kapsuli dnevno po potrebi. Kapsule odmerite ob obroku, še posebej takrat, ko je obrok nekoliko bolj masten, saj se Q10 v svoji aktivni obliki tako bolje absorbira. 

Sestavine prehranskega dopolnila Quinol 10

sojino olje, želatina rib, ubiquinol, tiaminov nitrat, cinkov citrat, B1 in B3 vitamin. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Apetit otroka, pomanjkanje apetita

Vprašanje:Pozdravljeni. S hčerko Saro imamo probleme kar se tiče hranjenja. Sara je 4 let in ima le 10,5 kg. Res da imamo tudi probleme s ponavljajočimi se driskami, vendar tudi količinsko ne poje veliko....

Preberi več...

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Pomembnost igre 
Da bi pri otroku močno spodbudili sistem za iskanje, morate poskrbeti, da bo redno doživljal zanimive izkušnje. Tako bo vse življenje radoveden, zagnan, motiviran in osredotočen na to, da bo življenje dobro živel. To mu bo dalo moč za spoznavanje ljudi in podajanje na nove kraje, sposoben se bo napotiti skozi številna vrata, če bodo vrata zaprta, bo imel dovolj energije, da jih odpre. Pri otrocih, ki se ves dan samo prekladajo sem in tja, ritem za iskanje običajno deluje pod ravnijo njihovih zmogljivosti. 

Eden najučinkovitejših načinov, kako aktivirati sistem za iskanje pri vašem otroku, da bo deloval v ustvarjalni povezavi z zgornjimi možgani (čelna režnja), je, da mu zagotovite zelo stimulativna okolja za domišljijsko in raziskovalno igranje. 

Otroci, pri katerih je sistem za ISKANJE močno aktiviran, najdejo priložnost za igro, kamor koli pogledajo! Starši, skrbniki in učitelji lahko to še spodbujajo, če jim zagotovijo zanimivo okolje z dovolj prostora, igračami, opremo, predvsem pa z idejami. 
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura medica Natura medica
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov