Radius Scuba zobna ščetka, 1 ščetka

Radius Scuba zobna ščetka je izdelek priporočen s strani Ameriških visokoestetskih zobozdravnikov.
27094 27094

Ocene in mnenja

Opis

Radius Scuba zobna ščetka je izdelek priporočen s strani Ameriških visokoestetskih zobozdravnikov.

Pozor: v kolikor želite posebno barvno kombinacijo izdelka nam to tudi napišite. Izdelek obstaja tako v beli, črni, rumeni, pink barvi. V kolikor ne boste zapisali želje, bomo barvno kombinacijo izbrali povsem naključno.

Radius Scuba je ergonomsko oblikovana zobna ščetka, ki je namenjena za učinkovito ter temeljito odstranjevanje vseh morebitnih nečistoč.

Sestavljene so iz plastike, ki ne vsebuje nevarnih aditivov, bisfenolov in podobnih dodatkov.

Radius Scuba zobna ščetka je predvsem nenavadne oblike, vendar ima ta njena posebna oblika številne prednosti pri temeljitem čiščenju ter higieni zob. Tako so ščetke narejene prav za levičarje kot tudi za desničarje in omogočajo pravilno držo zobne ščetke pri vsakodnevnem čiščenju.

Izredno mehke ščetine iz mikro vlaken so razporejena enakomerno za enakomernejši pritisk    

Ročaj je izdelan iz 100 % naravnih materialov in sicer celuloz
100 % reciklirana embalaža, prijazna naravi in okolju

Radius lahko pomaga

Anatomski ročaj: preprosto in pravilno
Ročaj Radius zobne ščetke je oblikovan tako, da omogoča ščetinam pravilno prodiranje v prostor med dlesnijo in zobom (pod kotom 45, kot ga priporoča Ameriško združenje zobozdravnikov). To pa avtomatsko pomeni pravilno ščetkanje.

Mikro vlakna : prodiranje pod dlesni

Mehka, nežna, posebno tanka Radius vlakna veliko lažje učinkujejo na majhnih mestih pod dlesnijo kot pa tradicionalne ščetke.

Ščetkanje za zdrave dlesni in zobe

Ameriško združenje zobozdravnikov priporoča ščetkanje v smeri od zadaj naprej v zelo kratkih gibih s konicami ščetin, ki so pod kotom 45 stopinj. S konicami ščetkajte po vseh mestih z nežnim drgnjenjem.

Občutek čistosti: prednost Radius zobne ščetke
Naučite se, da 'škripajoče čist' ni samo izraz. Anatomsko oblikovana glava s 6.350 mikro vlaken vam dajejo dva do trikrat večjo moč čiščenja v istem času. Z modeli za desničarje in levičarje je vsem zagotovljeno pravilno ščetkanje.

Ali izgleda velika ščetka?

Začnite počasi, navadite se na enostavno uporabo in občutek mehkobe. V nekaj dneh boste vzljubili občutek čistosti in svežine v vaših ustih.

Ščetkanje gor in dol? Nič več

Ščetkanje gor in dol potiska bakterijske obloge v prostor pod dlesni. Radius zobna ščetka je oblikovana za nov, naprej in nazaj način čiščenja, kot ga priporoča Ameriško združenje zobozdravnikov.

Lastnosti
6.350 mehkih mikro vlaken.
Zaobljena glava ščetke, da ne poškoduje tkiva dlesni.
Anatomsko oblikovan ročaj za zabavno in preprosto ščetkanje.

Priporočila

Bakterije ljubijo sladkor. Omejite sladke prigrizke. Obloge se začnejo trditi v 24 urah. Čistite si zobe redno vsaj enkrat na dan. Naj bo vaša zobna ščetka čista kakor se le da. Ker z Radius zobno ščetko manj pritiskate bo ščetka trajala 2-3 krat dlje kot navadna zobna ščetka. Zamenjajte jo šele, ko se vrhovi ščetin zvijejo.

Radius krtačka

Radius ima najfinejše in najmehkejše ščetine od vseh ščetk. Če vaše dlesni krvavijo še več dni potem, ko ste prvič uporabili ščetko Radius, to verjetno pomeni, da mikro vlakna dosegajo vneta področja, ki jih prejšnja ščetka ni dosegla. Krvavitev naj bi se v nekaj dneh ustavila, ker so obloge na vnetih področjih izprane, saj le-te služijo kot hrana za razvoj bakterij, ki povzročajo vnetje. Če krvavenje traja dlje kot 5 do 6 dni, obiščite zobozdravnika, ker imate lahko parodontalne težave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Radius Radius
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja