SteSweet sladilo v tabletah, 250 tablet

So naravno sladilo brez kalorij in ogljikovih hidratov ter z ničnim glikemičnim indeksom (GI). So naravno sladilo brez kalorij in ogljikovih hidratov ter z ničnim glikemičnim indeksom (GI).
907731 19041

Ocene in mnenja

Opis

So naravno sladilo brez kalorij in ogljikovih hidratov ter z ničnim glikemičnim indeksom (GI). Izdelek je primeren za diabetike in vse, ki skrbijo za primerno telesno težo. Ste sweet tablete so pridobljene iz steviozida Reb A (97%), najslajšega izvlečka stevie.
1SteSweet tableta (0 kalorij) ustreza 1 čajni žlički sladkorja (20 kalorij).
Tabletke so idealne za sladkanje kave in čaja.

STESWEET: Naravno sladilo brez kalorij

Stevija je južnoameriška rastlina, iz katere se po naravni poti prideluje sladilo brez kalorij.
Proizvodi Stesweet so naravna alternativa sladkorju in umetnim sladilom brez kalorij.  So plod dolgoletnega skupnega dela Stevia  Germany  GmbH in priznanih evropskih laboratorijev.
Izdelki blagovne znamke SteSweet, ki so primerni tudi za diabetike, so med najboljšimi na evropskem trgu, saj vsebujejo visokokakovosten stevijin glikozid Reb A, ki ga pridobivajo iz ekološko pridelanih listov stevije, kar je velika prednost izdelkov blagovne znamke SteSweet. Več Reb A v izdelku pomeni toliko boljši okus. Reb A namreč poskrbi za sladek okus stevije in je najčistejši, najokusnejši, pa tudi najdražji glikozid stevije. Reb A se iz listov stevije pridobiva popolnoma naravno – liste se namaka v vodi (postopek je podoben pripravi čaja).
Ker je stevia 300 krat slajša od sladkorja, so proizvodom Stesweet stevija, za lažje doziranje, dodane naravne vlaknine inulina. Inulin ima prebiotične učinke, ki so prijazni črevesni flori in koristijo diabetikom. Sodeluje tudi pri uravnavanju ravni holesterola v krvi, povečuje gostoto kostne mase in je koristen pripomoček pri uravnavanju telesne teže.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Bolezni sečil in njihovo zdravljenje so eno najjzanimivejših področij sodobne medicine. Dandanes lahko bolnike z ledvično dpovedjo, dramatičnim zapletom, ki je preteklosti pomenil smrtno obsodbo, uspešno rešujemo z dializo, v primeru dokončne odpovedi ledvic pa s presaditvijo.

Medicina je na področju bolezni ledvic resda dosegla ogromne uspehe, po drugi strani pa sta povsem nenevarni bolezni sečil- vnetje mehurja (cistitis) in inkontinenca za mnogo bolnikov še vedno vzrok hudega nelagodja.

Veliko žensk trpi zaradi urinske inkontinence (uhajanja seča), ki se najpogosteje razvije po porodu; pri nekaterih se težave pojavijo že okoli 30. leta starosti.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SteSweet SteSweet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja