Respironics OptiChamber komora z masko za odrasle, 1 komora

Respironics OptiChamber je izdelek v obliki komore, namenjen aplikaciji zdravila v obliki prahov za vse tiste bolnike, ki prejemajo zdravila namenjena zdravljenju astme.
20989 20989

Ocene in mnenja

Opis

Respironics OptiChamber je izdelek v obliki komore, namenjen aplikaciji zdravila v obliki prahov za vse tiste bolnike, ki prejemajo zdravila namenjena zdravljenju astme. Komora omogoča enakomernejše in bolj natančno razprševanje zdravila neposredno v pljuča.

Respironics OptiChamber tako vsem pljučnim bolnikom pri apliciranju in razprševanju zdravila omogoča enostavnejše in efektivno razprševanje le-tega, da ima zdravilo še boljši učinek.
Respironics OptiChamber  lahko uporabljajo tako otroci kot tudi odrasli. Naprava se prilagaja prav vsem potrebam bolnika.

Respironics OptiChamber maska na sami komori omogoča odlučno prileganje na sam inhalator (ustnik) in omogoča enostavno ter ob enem udogno uporabo komore.
Zaradi ergonomske zasnove je enostavna za uporabo tudi pri dojenčkih in majhnih otrocih.

Respironics OptiChamber je patentiran na prav poseben način - vsebuej namreč več kanalov za izpust izdihanega zraka. Tako izdihan zrak ne vstopa v samo komoro!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Philips Philips
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede