Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom moder napis, 0,4 L

Predstavljamo vam steklenico EQUA, ki je namenjena vsakodnevni uporabi v pisarni, doma, pri športu ali na poti. Predstavljamo vam steklenico EQUA, ki je namenjena vsakodnevni uporabi v pisarni, doma, pri športu ali na poti.
800121 13627

Ocene in mnenja

Opis

Predstavljamo vam steklenico EQUA, ki je namenjena sodobnemu človeku pri vsakodnevni uporabi doma, v pisarni, na službeni poti ali pri športnih aktivnostih. Njena uporaba je vsestranska, odlikuje pa jo tudi privlačen dizajn. Na voljo je več različnih dizajnov: dobite jo v obliki rumene in roza žirafe, modrega in zelenega obraza, modrega in zelenega EQUA napisa ter v originalu.

Vsaka EQUA steklenica je okolju prijazna: 10 % neto vrednosti od nakupa vsake
steklenice je namenjeno ekološkim organizacijam.

Material ekološki steklenic je toplotno odporen, v njih lahko brez problema vlijete številne vroče napitke od kave do vroče čokolade.Steklenice se lahko pomivajo tudi v pomivalnem stroju,
kar jim omogoča visokokakovostni Estman tritan material, iz katerega so proizvedene.

Več o Eastman tritan materialu

Eastman tritan material je rastlinskega porekla. Gre za amorfni kopoliester, katerega značilnosti so odlična jasnost, trdnost, hidrolitična stabilnost ter toplotna (110 oC) in kemična odpornost. Slednji dve omogočata, da se EQUA steklenice pomivajo v pomivalnem stroju pri višjih temperaturah. Vroče tekočine v steklenici pri povišanih temperaturah ne reagirajo z materialom oziroma med njimi ni kemijske reakcije, ki bi omogočila osvobajanje spojine bisfenol A v tekočino.

Prednosti EQUA steklenice so številne: lahka je in enostavna za uporabo ter prijazna do zdravja ljudi, kar tudi potrjuje certifikat »BPA free«. Uspešnost EQUA steklenic potrjuje tudi srebrno priznanje Gospodarske zbornice Slovenije, ki je ekološko neoporečno steklenico EQUA okronala z nazivom inovacije v gospodarstvu za leto 2010.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Kaj je ajurveda?
Drugače kot mnogi postopki za razstrupljanje se je ajurveda razvila okoli 3000 leti pr. n. št. Osnove ajurvede temeljijo na ravnovesju treh doš v telesu. Da bi živeli življenje po metodi ajurvede, morate najprej ugotoviti, katera doša ste.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Equa Equa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja