x
Vse kategorije
Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom moder napis, 0,4 L
Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom moder napis, 0,4 L
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom moder napis, 0,4 L

Proizvajalec: Equa
Predstavljamo vam steklenico EQUA, ki je namenjena vsakodnevni uporabi v pisarni, doma, pri športu ali na poti.
Cena: 8,50 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Predstavljamo vam steklenico EQUA, ki je namenjena sodobnemu človeku pri vsakodnevni uporabi doma, v pisarni, na službeni poti ali pri športnih aktivnostih. Njena uporaba je vsestranska, odlikuje pa jo tudi privlačen dizajn. Na voljo je več različnih dizajnov: dobite jo v obliki rumene in roza žirafe, modrega in zelenega obraza, modrega in zelenega EQUA napisa ter v originalu.

Vsaka EQUA steklenica je okolju prijazna: 10 % neto vrednosti od nakupa vsake
steklenice je namenjeno ekološkim organizacijam.

Material ekološki steklenic je toplotno odporen, v njih lahko brez problema vlijete številne vroče napitke od kave do vroče čokolade.Steklenice se lahko pomivajo tudi v pomivalnem stroju,
kar jim omogoča visokokakovostni Estman tritan material, iz katerega so proizvedene.

Več o Eastman tritan materialu

Eastman tritan material je rastlinskega porekla. Gre za amorfni kopoliester, katerega značilnosti so odlična jasnost, trdnost, hidrolitična stabilnost ter toplotna (110 oC) in kemična odpornost. Slednji dve omogočata, da se EQUA steklenice pomivajo v pomivalnem stroju pri višjih temperaturah. Vroče tekočine v steklenici pri povišanih temperaturah ne reagirajo z materialom oziroma med njimi ni kemijske reakcije, ki bi omogočila osvobajanje spojine bisfenol A v tekočino.

Prednosti EQUA steklenice so številne: lahka je in enostavna za uporabo ter prijazna do zdravja ljudi, kar tudi potrjuje certifikat »BPA free«. Uspešnost EQUA steklenic potrjuje tudi srebrno priznanje Gospodarske zbornice Slovenije, ki je ekološko neoporečno steklenico EQUA okronala z nazivom inovacije v gospodarstvu za leto 2010.

Priloge

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Kaj je ajurveda?
Drugače kot mnogi postopki za razstrupljanje se je ajurveda razvila okoli 3000 leti pr. n. št. Osnove ajurvede temeljijo na ravnovesju treh doš v telesu. Da bi živeli življenje po metodi ajurvede, morate najprej ugotoviti, katera doša ste.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.