Rilastil MD AK-Repair z ZF 100+ fluidna emulzija, 50 mL

Rilastil MD AK-Repair z ZF 100+ fluidna emulzija ustvarja zaščitno pregrado, ki lahko ohrani mikrookolje kože. Rilastil MD AK-Repair z ZF 100+ fluidna emulzija ustvarja zaščitno pregrado, ki lahko ohrani mikrookolje kože.
931896 21430

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Rilastil MD AK-Repair z ZF 100+ fluidna emulzija ustvarja zaščitno pregrado, ki lahko ohrani mikrookolje kože. Zmanjšuje vse neprijetne simptome sončenja, kot so: rdečina, srbenje in pekoč občutek, zaradi prisotnosti širokih spektrov sončnih filtrov in visoke zaščite pa preprečuje poškodbe zaradi izpostavljenosti soncu.

Preprečuje foto-staranje kože, saj združuje vlažilno delovanje številnih rastlinskih sestavin (bombaž, riž, konoplja in lan) z zaščitnim delovanjem nove generacije antioksidantov za varovanje celic pred oksidativnim stresom.

Lastnosti Rilastil MD AK-Repair emulzije

 • Medicinski pripomoček CE razreda I.
 • Preprečevanje in adjuvantno zdravljenje aktinične keratoze (AK) in raka kože brez melanoma.
 • Kompleks za popravilo DNA: popravljalno delovanje celične DNA in antioksidativno delovanje.
 • Maksimalna zaščita pred sončno svetlobo (UVB 131 - UVA 53).
 • Spodbuja in pospešuje naravne procese obnavljanja DNK, kar zavira nastanek 78,7% CDP (in vitro testi na izdelku).
 • Vsebuje AK ​​Repair Complex, ki zmanjšuje proizvodnjo CPD
 • SPF UVB> 100 zaščita
 • SPF UVA> 50 zaščita
 • 0% parfuma, barvil, vsebuje pšenične derivate
 • Vodoodporen
 • Preskušeno na nikelj, kobalt, krom, paladij in živo srebro
 • Ni komedogen in ne maši kožnih por

Čemu sploh zaščititi kožo?

Kumulativni učinek izpostavljenosti soncu lahko povzroči spremembe na koži in aktinična keratoza (AK) je primer te vrste dermalne poškode. Emulzijska tekočine RILASTIL AK-REPAIR je indicirana za preprečevanje in zaščitno pred nastankom tovrstne aktinične keratoze (AK) in drugih začetnih in površinskih oblik kožnega raka brez melanoma (NMSC). Zlasti priporočljiva je za ljudi z anamnezo kožnega raka brez melanoma (NMSC) ali genetske predispozicije.

Priporočila za uporabo

Izdelek nanesite pred izpostavljanjem soncu v zadostni količini, da se zagotovi ustrezna zaščita. Znova nanesite po potenju ali po kopanju.

Pred uporabo plastenko temeljito pretresite. Nanesite na čisto kožo z nežno masažo do popolne absorpcije, dvakrat na dan, zjutraj in zgodaj popoldne. V primeru izpostavljenosti sončni svetlobi nanesite vsaj 30 minut prej in ponovite vsaka 2 uri. Po umivanju telesa emulzijo nanesite ponovno - enako tudi v primeru intenzivnega znojenja.

Filtri za sonce lahko obarvajo oblačila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rilastil Rilastil
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov