RodiCare Akut za glodalce - sirup, 15 mL

RodiCare Akut za glodalce je prehransko veterinarski izdelek, ki je primeren za lajšanje težav s prebavo mirskih prašičkov, kuncev, malih glodalcev. RodiCare Akut za glodalce je prehransko veterinarski izdelek, ki je primeren za lajšanje težav s prebavo mirskih prašičkov, kuncev, malih glodalcev.
16312 16312

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

RodiCare Akut za glodalce je prehransko veterinarski izdelek, ki je primeren za lajšanje težav s prebavo mirskih prašičkov, kuncev, malih glodalcev.

Izdelek podpira naravno floro v črevesju, podpira tudi raznolikost bakterijskih kultur, med drugim vpliva na neješčost živali, izboljšuje apetit.

RodiCare Akut za glodalce vsebuje

encian, ekstrakt rabarbare, krvavi mlečnik, ki vsi delujejo sinergistično in lajšajo prebavo.

robidnica - ekstrakt robid pripomore k pomirjanju želodčne sluznice, pomirja črevesno steno.

janež, poprova meta ter ekstrakt kamilice deluje regenerativno ter pomirja črevesno steno

Lecitin, ekstrakt pegastega badlja, ekstrakt artičoke, ekstrakt semen kumine, ekstrakt sladkega korena, ekstrakt kurkume - je kombinacija sestavin, ki izdelku daje aromo ter omogoča užitek ob hrani in prehranjevanju.

Uporaba RodiCare Akut sirupa

RodiCare Akut sirup uporabite v primeru prebavnih težav glodalcev, naštetih zgoraj. Še posebej je primeren pri težavah odpornosti, motnjah in podobnih neprijetnostih.

Izdelek je primeren za razrast normalne črvesne flore prebavnega trakta, saj uravnotežena črevesna flora pomeni dobro počutje in dobrobit živali.

RodiCare Akut spodbuja delovanje prebavnega trakta, njegovo ustrezno motiliteto in funkcijo.

Odmerjanje RodiCare Akut sirupa

Odmerjanje vedno zavisi od telesne teže živali.

Miške in manjši glodalci: odmerite 3 krat dnevno po 0,05-0,1 ml;
gerbil, podgane, hrčki: odmerite 3 krat dnevno po 0,15-0,2 ml;
morski prašički, pritlikavi zajci: odmerite 3 krat dnevno po 0,25-0,3 ml;
kunci: dmerite 3 krat dnevno po 0,35-0,6 ml.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Presenetljivo se mnogi odrasli nad 50. letom sploh ne ukvarjajo z internetom ali ga sploh ne poznajo. Toda vredno je truda. tim več časa porabite z uporabo interneta, tem večja je vaša družbena mreža, kažejo raziskave. Mnogi starejši so že ugotovili, da se jim je življenje spremenilo, potem ko so začeli nekaj ur na dan raziskovati, komunicirati in deliti svoje občutke z druqirni.na spletu.

Spletni »portali« so podobni velikim letališčem, na katerih se zbira veliko ljudi,
ki se nato usmerijo v določena interesna območja. Portal je odličen kraj. da začnete iskati podatke in sebi sorodne skupnosti.

Pogosto je na prvi strani spletnega mesta naslov »ciljne skupine«, Kliknite nanj in vstopili boste na interesno območje. To je lahko zbiranje izrezkov iz časopisov, vrtnarjenje, opazovanje ptic - ali kar koli vas zanima. V nekaj minutah se boste podali na osupljivo potovanje skozi nove skupnosti in druga podobna spletna mesta.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov