Rossmax PF120C otroški merilnik kapacitete pljuč, 1 merilnik

Rossmax PF120C otroški merilnik kapacitete pljuč in merilec izdihanega zraka je inovativen izdelek namenjen za testiranje respiratorne funkcije in kondicije vaših pljuč oziroma pljuč otroka. Rossmax PF120C otroški merilnik kapacitete pljuč in merilec izdihanega zraka je inovativen izdelek namenjen za testiranje respiratorne funkcije in kondicije vaših pljuč oziroma pljuč otroka.
2261 2261

Ocene in mnenja

Opis

Rossmax PF120C otroški merilnik kapacitete pljuč in merilec izdihanega zraka je  inovativen izdelek namenjen za testiranje respiratorne funkcije in kondicije vaših pljuč oziroma pljuč otroka. 

Z aparatom je mogoče spremljati potek nekaterih bolezni dihalnega sistema, kot denimo: astma in drugih respiratornih stanj. Beleženje rezultatov meritev s pomočjo pfm merilnika pretoka zraka Rossmax je izrednega pomena predvsem pri vodenju zdravljena, še posebej v primeru astme.

Na podlagi rezultatov meritev se lahko namreč načrtuje ustrezno zdravljenje, rezultati zbrani v tabeli pa sdo lahko še kako pomebna informacija za zdravnika, ki formulira terapijo in zdravljenje. 

Dnevnik meritev z merilnikom Rossmax: merilnik pridobite na uradni Rossmax strani. Vedno posrbite, da bo vaš meričnik pretoka zraka čist in higieničen. 

Prednosti Rossmax PF120C merilnika

  • enostavna uporaba
  • enostavno čiščenje in higiena
  • enostavnost navodil in napotkov za testiranje

Navodila shranite za nadaljnjo uporabo.

Uporaba Rossmax PF120C merilnika

1. rdeča oznaka merilnika naj se potisne na dno same lestvice

2. vstanite in globoko vdihnite zrak, merilnik pa nemudoma po vdihu položite v usta, stisnite ustnice tako, da aparat z njimi povasem objamete

3. zrak naj se čim hitreje in čim močneje izdihne, pri tem pa se merilni jeziček aparata ustavi na tistem mestu, ki označuje vrednost meritve. 

4. po prvem merjenju s pfm metrom tako meritev ponovite še 2x, da bodo na voljo celokupno 3 meritve. 

Rezultati meritve z Rossmax merilnikom 

Zeleno področje - sledite vašemu načrtu zdralvjenja, ste na dobri poti. Nadaljute z normalno aktivnostjo in meritvami 

Rumeno področje - vaša astma se lahko slabša, izvajajte meritve vsakodnevno in zasledujte napredek sameg bolezni. 

Rdeče področje - zdravniška pomoč je izredno pomembna, poiščite pomoč specialista. 

Odpravljanje težav

Redno preverjajte funkcijo aparata, deli aparata naj bodo dobro očiščeni in tudi razkuženi. Le tako boste dosegli optimalno delovanje. 

Z ustrezno nego in čistočo ter izogibanjem prahu bi moral vaš merilnik pretoka izdihanega zraka delovati najmanj eno do tri leta, potem pa predlagamo uporabo nove enote.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

V času pubertete se v otrokovih možganih dogajajo zelo velike biološke spremembe. Mnogi starši imajo nenadoma občutek, da svojih otrok sploh ne poznajo več. Zaradi teh sprememb veliko otrok vso svojo pozornost za dolgo časa usmeri navznoter. Te introvertiranosti starši ne smejo jemati osebno, saj se ne navezuje na njihov medsebojni odnos, ki se je v tem času morda na videz poslabšal. Introvertiranost tudi ni znak pomanjkanja zaupanja.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Rossmax Rossmax
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov