Sea Line nega proti aknam, 35 mL

Sea Line nega proti aknam s pomočjo mineralov iz Mrtvega morja nudi podporo vaši problematični koži. Sea Line nega proti aknam s pomočjo mineralov iz Mrtvega morja nudi podporo vaši problematični koži.
32917 32917

Ocene in mnenja

Opis

Sea Line nega proti aknam s pomočjo mineralov iz Mrtvega morja nudi podporo vaši problematični koži.

Prednosti in lastnosti nege proti aknam Sea Line

  • za problematično kožo
  • popolnoma naravna
  • primerna za dnevno in nočno nego
  • ne vsebuje parabenov, parafina in sintetičnih substanc
  • brez parfumov
  • veganski izdelek
  • certifikati BDIH, ICADA, Eco-Control

Delovanje Sea Line nege proti aknam

Problematična koža se pojavi najprej v obdobju odraščanja, ko se na nežni koži pojavijo prvi ogrci, mozolji in tudi akne. Prava nega takšne kože ima lahko vidne rezultate in koža postane lepša in čistejša. Nekatere pa problematična koža spremlja tudi kasneje in se soočajo z neprijetnim izgledom kože.

S pomočjo nege proti aknam Sea Line lahko uspešno omilite pojavnost in vidnost ogrcev, mozoljev in aken. Po uporabi bo vaša koža bolj gladka in videti bolj lepa.

Nega za mozolje učinkovito prekrije posamezne kožne nepravilnosti in s tem pripomore pri odpravljanju ogrcev, mozoljev, aken in madežev. Hkrati pa spodbuja regenerativno sposobnost kože. Sea Line nega proti aknam vsebuje visoko koncentracijo čistilnih in obnovitvenih zelišč in esencialnih olj. Za doseganje najboljših učinkov je sestavljena edinstvena formulacija z oljem čajevca, manuko propolisom, gabezom, ameriškim slamnikom in oljem mire. Skupaj z minerali iz Mrtvega morja te sestavine poskrbijo za uravnoteženo delovanje in proizvodnjo sebuma. Koža lahko tako ostane bolj čista in se na njej pojavi manj kožnih nepravilnosti.

Sea Line nega proti aknam je tudi obarvana in odlična za prekrivanje mozoljev in ogrcev.

Uporaba nege proti aknam

Sea Line nego proti aknam nanesite na očiščeno kožo, lahko zjutraj kot tudi pri večerni negi. Na mozolje nanesite nekaj izdelka in nato nadaljujte z ostalimi negovalnimi izdelki za obraz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Earth Line Earth Line
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja