Sebamed Bebe otroški sindet/milo za umivanje, 100 g

Sebamed Bebe otroški sindet je nežno a učinkovito milo, namenjeno predvsem umivanju in regeneraciji nežne otroške kože. Sebamed Bebe otroški sindet je nežno a učinkovito milo, namenjeno predvsem umivanju in regeneraciji nežne otroške kože.
931446 13140

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed Bebe otroški sindet je nežno a učinkovito milo, namenjeno predvsem umivanju in regeneraciji nežne otroške kože.

Milo deluje zaradi vsebnosti pomirjajočega inulina izredno pomirjevalno na površino otroške ože. Inulin je prebiotik, sredstvo, ki omogoča preživatje pozitivnim bakterijskim kulturam.

Milo vsebuje tudi negovalni pantenol, ki omogoča globinsko zaščito otroške kože in zaščito pred morebitnimi iritacijami.

Način uporabe mila

Kožo otroka pred uporabo mila dobro navlažite, nakar uporabite milo, ga prijetno spenite na površini kože telesa. Milo nato s površine kože temeljito izperite, kožo pa osušite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Krvavitev iz danke

Kdaj morate k zdravniku?
V vseh primerih krvavitev iz danke je priporočljivo obiskati zdravnika, še posebej pri starejših od 45 let in če težava v nekaj dneh ne izgine.
Katere ukrepe zdravnika lahko pričakujete?
Za zdravnika bodo pomembni podatki o morebitnih podobnih težavah v preteklosti, ostalih zdravstvenih težavah, o jemanju zdravil
(še posebej nesteroidnih antirevmatskih zdravil), o barvi krvi na blatu, moči krvavitev, prisotnosti sluzi v blatu. Pomembni so tudi podatki o pridruženih težavah; tako na primer utrujenost in hujšanje pri starejših bolnikih kažeta na večjo verjetnost rakave bolezni, bolečine v trebuhu z drisko in sluzjo v blatu pri mlaj šem odraslem pa na kronično vnetno črevesno bolezen. V teh primerih je še pomembneje obiskati zdravnika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja