Sebamed Bebe pomirjajoče masažno olje, 150 mL

Sebamed Bebe pomirjajoče masažno olje je inovativno in regenerativno masažno olje, nežen dotik pa bo vašega otroka naravnost navdušil. Sebamed Bebe pomirjajoče masažno olje je inovativno in regenerativno masažno olje, nežen dotik pa bo vašega otroka naravnost navdušil.
13124 13124

Ocene in mnenja

Opis

Sebamed Bebe pomirjajoče masažno olje je inovativno in regenerativno masažno olje, nežen dotik pa bo vašega otroka naravnost navdušil.

Masaža s sebamed negovalno masažnim oljem predstavlja pomembno čustveno vez med otrokom in mamico.

Sestavine negovalnega olja

Formulacija ima izredno visoko vsebnost olja, ki je obogateno z linolno in linolensko kislino - slednjo imenujemo tudi vitamin F. Olje ima zelo visoko toleranco do kože.

Suha koža je tako vidno bolj gladka, prijetna na otip, mehka in na občutek bolj elastična.

Slivovo olje - je inovativen dodatek ostalim oljem, ohranja ravnotežje lipidnih komponent, uravnava pa tudi vsebnost vlage ter njeno pronicljivost v globino kože. Ohranjeno je ravnotežje lipidov na površini kože telesa.

Kako uporabiti negovalno olje?

Olje nalijte na samo dlan, da bo zadostilo vašim potrebam, ga prijetno segrejte in vmasirajte v otroško kožo z ljubeznijo. Izdelka ne uporabljajte na površini obraza.

S prijetno masažo tako vzpodbujate lokalno cirkulacijo krvi, regeneracijo kože, ob enem pa pripomore k sproščanju in spodbujanju živčnega sistema vašega otroka. Nanašanje olja pripomore tudi k lajšanju nespečnosti otroka in k vzpodbujanju morebitnega udobnejšega spanca.

Otrok se bo predvsem počutil prijetno naspan in spočit.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Urinska inkontinenca

Zdravljenje
Zdravljenje urinske inkontinence ni samo predpis hlačnih predlog. Takoj po opredelitvi vrste inkontinence obsega tudi svetovanje vedenjske terapije: rednega bodisi treninga mišic medeni čnega dna, bodisi treninga mehurje ter svetovanje glede dietnega režima. Nadalje obsega svetovanje glede operativnega zdravljenja pri stresni inkontinenci in medikamentoznega zdravljenja pri urgentni inkontinenci.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sebamed Sebamed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov