Sensitelial micelarni losjon, 250 mL

<strong>Sensitelial micelarni losjon je učinkovit čistilno regenerativni kozmetičen izdelek.<br></strong> Sensitelial micelarni losjon je učinkovit čistilno regenerativni kozmetičen izdelek.
8526 8526

Ocene in mnenja

Opis

Sensitelial micelarni losjon je učinkovit čistilno regenerativni kozmetičen izdelek.

Sensitelial micelarni losjon je na izgled prozorna tekočina z veliko močjo čiščenja. Odstranjevanje ličil ter nežno čiščenje je ena izmed prioritetnih nalog kozmetičnega izdelka.

Micelarni losjon tako temeljito odstranjuje ter nežno čisti vse nečistoče, temeljito odstrani predvsem nečistoče, ki so posledica nanosa močnih in obstojnih ličil in maskar.

Uporaba Sensitelial micelarnega losjona

Izdelek nanašajte z zato namenjeno bombažno blazinico. Čistite predvsem predele obraza in vratu. Po čiščenju se boste počutile kot prerojene. Spiranje losjona ni potrebno, zato nanesite micelarni losjon kar se da pogosto in redno - koža vam bo hvaležna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Mravlinčenje

Kdaj morate k zdravniku? Mravljinčenje, ki se pojavlja izolirano, brez drugih simptomov, največkrat zaradi pritiska na ud, je najpogosteje prehodnega značaja. To stanje zelo redko potrebuje zdravniško pomoč, saj mine samo od sebe, ko pritisk preneha.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja