Silikonski ušesni zamaški Mack's (200 parov)
Silikonski ušesni zamaški Mack's (200 parov)
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Silikonski ušesni zamaški Mack's (200 parov)

Dozer Mack's Pillow Soft vsebuje kar 200 parov silikonskih ušesnih zamaškov. Gre za nenadomestljiv izdelek za uporabo v hotelih, počitniških domovih, na javnih kopališčih, v savnah, v termah, na športnih prireditvah in koncertih ter drugih javnih prireditvah. Zaradi ugodne cene na enoto je primeren tudi za dolgotrajnejšo osebno uporabo. Silikonski ušesni zamaški Mack's so večnamenski ušesni zamaški, ki se tesno prilegajo zunanjemu delu ušesa in nudijo zelo udobno zaščito pred različnimi oblikami nezaželenih zvokov iz okolja.
Brezplačna poštnina!
Cena: 142,74 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
SestavinaSilikon

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Namen in uporaba silikonskih ušesnih zamaškov Mack's:

Dozer Mack's Pillow Soft vsebuje kar 200 parov silikonskih ušesnih zamaškov. Gre za nenadomestljiv izdelek za uporabo v hotelih, počitniških domovih, na javnih kopališčih, v savnah, v termah, na športnih prireditvah in koncertih ter drugih javnih prireditvah. Zaradi ugodne cene na enoto je primeren tudi za dolgotrajnejšo osebno uporabo.  

Silikonski ušesni zamaški Mack's so večnamenski ušesni zamaški, ki se tesno prilegajo zunanjemu delu ušesa in nudijo zelo udobno zaščito pred različnimi oblikami nezaželenih zvokov iz okolja.

Izdelek omogoča miren spanec, zaščito pred smrčanjem, nemoten študij ali branje ter učinkovito zaščito pred preglasno glasbo ali bučnimi sosedi.

Nudi praktično zaščito pred vdorom vode v uho pri kopanju, tuširanju, plavanju in drugih vodnih aktivnostih. Primerni za večkratno uporabo. Za podaljšano uporabo, jih hranimo v priročni plastični škatlici.

Silikonski ušesni zamaški Mack's so najbolje prodajani ušesni zamaški v Združenih državah Amerike, kjer njihovo uporabo priporočajo tudi specialisti.

Mejne vrednosti in standardni frekvenčni odklon mejnih vrednosti:

Testne frekvence v HZ125250500100020003150400063008000
Povp. znižanje v Db23,723,325,027,334,339,238,238,237,4
Stand. odklon v Db4,03,62,82,74,04,34,24,54,5

 

 

Navodilo za uporabo silikonskih ušesnih zamaškov Mack's:

Silikonski zamašek Mack's zgnetemo v obliko kroglice in položimo na čisto uho. S palcem desne roke zamašek oblikujemo tako, da se zunanjemu ušesu tesno prilega. Lasje ne smejo priti v kontakt s silikonom. Zamaška ne potiskamo v notranjost ušesne votline. Silikonski zamašek je prepovedano deliti na manjše kose. 

Priporočamo, da otroci mlajši od 12 let izdelek uporabljajo izključno pod nadzorom odraslih. Izdelka ni dovoljeno uporabljati pri skakanju v vodo ali potapljanju pod vodno gladino. V primeru, ko uporabnik ne upošteva predhodnih priporočil, zamaški ne zagotavljajo primerne zaščite. 

Izdelek je proizveden v skladu z evropsko zakonodajo in standardi EN 352-2 (1993), EN 24869-1 (1993).

 

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
SestavinaSilikon

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.