Silverline dokolenke s postopno kompresijo, 1 par

Silverline dokolenke so vrhunske dokolenke s postopno kompresijo, obdelane s srebrnimi ioni. Izjemno lahke, zračne in udobne nogavice. Zelo priljubljene so pri starejših ljudeh, kot tudi med športniki, diabetiki in nosečnicami.
3522 3522

Ocene in mnenja

Opis

Silverline dokolenke so vrhunske dokolenke s postopno kompresijo, obdelane s srebrnimi ioni. Izjemno lahke, zračne in udobne nogavice. Zelo priljubljene so pri starejših ljudeh, kot tudi med športniki, diabetiki in nosečnicami.

Karakteristike dokolenk Silverline

- dokolenke so oplemenitene s srebrovimi ioni, zato omogočajo izrazito antibakterijsko zaščito skozi celoten dan (univerzalna zaščita pred mikroorganizmi, mikrobi ter drugimi mikroorganizmi)

- nevtralizacija dišav in inhibicija nastanka le-teh

- vaše noge bodo z nošenjem nogavic sveže ter regenerirane

- prijetno uravnavanje temperature nog, odvajanje odvečne toplote (po potrebi) in odvajanje vlage, ki bi povzročalo nastajanje okolja, primernega za razrast glivic

Silverline dokolenke s postopno kompresijo so lahke in zračne!

Izdelane so z visoko vsebnostjo bombaža, kar pomeni, da so zelo udobne, zračne in lahke za nošenje.

Dokolenke so primerne za vse, ki imajo težave z alergijskimi napadi, alergijami na različne materiale, ki so umetne izdelave in podobno. Silverline nogavice so narejene iz naravnih koži prijaznih materialov. Nošenje nogavic in s tem nadzor nad prekomerno bolečino v nogah je tako povsem odveč.

S Silverline opornimi dokolenkami do boljšega pretoka krvi v nogah!

Silverline dokolenke so narejene na prav poseben način - omogočajo namreč postopno kompresijo, ki je nujna za boljšo prekrvavitev v vaših nogah. V kolikor kompresija ni postopna je to lahko še posebej slabo za samo prekrvavitev v nogah, kar povzroča dodatne zdravstvene zaplete. Postopna kompresija omogoča boljšo in hitrejšo regeneracijo še posebej po športni aktivnosti.

Posebna struktura vezenja nogo nežno masira in jo objame vse do kolen.

Edinstveno vezenje omogoča prijeten občutek mikromasaže.

Dodatna opora in močnejše vezenje v predelu pete!

Silverline nogavice so še posebej dobro ojačane v predelu pete, kjer je kompresija največja. Dodatna okrepitev v predelu stopala in pet je še posebej primerna, saj tam prihaja do večjih obremenitev, gostejše tkanje pa je primerno tudi zaradi večje možnosti obrabe materiala.
Struktura vezenja na peti nudi dodatno oporo v predelu pete.

Občutek nošenja je, zaradi posebne močnejše vezave v predelu pete, še toliko bolj stabilen.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vitavera Vitavera
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja