Sintetične pregledne rokavice brez pudra Sempercare Edition, 100 rokavic

Rokavica iz naravnega lateksa z oprijemljivo površino in s sintetično notranjo oblogo, ki se prilagaja obliki vaše roke.
518107 15508

Ocene in mnenja

Opis

Rokavica, ki se odlično prilagoditi obliki vaše roke.

Rokavica iz naravnega lateksa z oprijemljivo površino in s sintetično notranjo oblogo, ki se prilagaja obliki vaše roke. Rokavica je primerna tudi za občutljivo kožo.
.
Material : naravni lateks (NR), brez pudra.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - oblikovanje osebnosti

Žrtev predstavlja dejavnosti, ki jih posameznik sicer opravlja zastonj, vendar ne po lastni volji, ampak zaradi nuje, ker življenje pač tako zahteva in se jim ne more izogniti. Odvisno je seveda od tega, če neko dejavnost doživlja kot žrtvovanje; če ji npr. kljub neustvarjalnosti ali nadležnosti pripisuje pomembno vlogo, se pri tem opravilu pač ne čuti kot žrtev in ga opravlja brez odporov. Pomemben je torej odnos do nekega dela, ne njene značilnosti. Največkrat se kot žrtev doživlja neiznajdljiv, premalo ustvarjalen ali malodušen posameznik, šolar ali odrasel, ki se prepušča »usodi« in si življenja ne zna ali noče urediti drugače. Osebnostno je pomanjkljiv na področju duhovnosti, saj ni sposoben ozavestiti sprotnega dogajanja. Kot žrtev pa se doživlja tudi tisti, ki je kot nadomestno vedenje za ukrepanje izbral introjekcijo in nase prevzema tudi bremena, ki bi jih moral naprtiti drugim. Ponižnost je v tem primeru bolj znak nevrotičnega kot zdravega načina odzivanja, saj gre za pomanjkljivo asertivnost. Tak življenjski slog je zaskrbljujoč, saj je vzrok za kronični stres, ki lahko vodi vizgorelost.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja