x
Vse kategorije
Sinupret kapljice, 100 mL
Sinupret kapljice, 100 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Sinupret kapljice, 100 mL

Proizvajalec: Bionorica
Pri zamašenem nosu in vnetih sinusih.
Cena: 8,60 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaZdravilo, kapljice

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Katarina*** | 9. 11. 2016 01:00
/
Cela družina uporablja kapljice Sinupret. Edino naravno zdravilo, ki res pomaga odmašiti dihalne poti. Priporočam vsakemu.

Opis

Uporaba

Kapljice Sinupret so zdravilo rastlinskega izvora, namenjeno uporabi pri zamašenem nosu in vnetih sinusih (sinuzitis) oziroma za preprečitev zamašitve, ko nam prične teči redek izcedek iz nosu.

Kapljice Sinupret zmanjšajo oteklino vnete nosne sluznice, razredčijo sluz, izboljšajo drenažo sinusov in s tem olajšajo izločanje oz. izkašljevanje sluzi. Zmanjša se občutek zamašenega nosu in spremljajoči glavobol kmalu preneha. Kapljice Sinupret® ob enem pomagajo pri regeneraciji sluznice. Uporabljamo jih lahko kot spremljevalno zdravilo pri protivnetnem zdravljenju zgornjih dihalnih poti, tudi ko že jemljemo antibiotike.

Pomembno:

Kapljice Sinupret ne kapamo v nos, temveč jih zaužijemo, zato sistemsko in hkrati delujejo na celotno sluznico v nosu in sinusih, neodvisno od tega, kako močno so zamašeni. Pri tem ne dražijo nosne sluznice in jih lahko uporabljamo dalj časa.

Delovanje zdravila je dokazano v okviru lastnih kliničnih študij.

Praktični primeri uporabe

* kadar začutimo prve znake nahoda, da preprečimo zamašitev nosu
* kadar imamo že zamašen nos, zaradi odmašitve, zmanjšanja vnetja in oteklosti sluznice
* kadar želimo preprečiti pojav vnetja sinusov (sinuzitis)
* kadar imamo že vnete in zamašene sinuse (akutni sinuzitis) ter čutimo pritisk v glavi, zaradi odmašitve, vzpostavljanja t.i. drenaže in olajšanja simptomov
* za blaženje simptomov kroničnega vnetja sinusov (kronični sinuzitis)

Odmerjanje zdravila

Odrasli 3x dnevno 50 kapljic (3,1 ml)
Otroci starejši od 7 let 3x dnevno 25 kapljic (1,55 ml)
Otroci od 2. do 6. leta 3x dnevno 15 kapljic (0,93 ml)

Sinupret pri nahodu uporabljamo vsaj 7-10 dni, pri vnetju obnosnih votlin tudi dalj, odvisno od trajanja obolenja in spremljajočih simptomov.

Zdravilne učinkovine

Zdravilo vsebuje izvlečke korenine rumenega svišča, cveta jegliča s čašico, zeli kislice, cveta črnega bezga in zeli navadnega sporiša.
Zdravilo je na voljo v 100 ml pakiranju, brez recepta v lekarnah.

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priloge

Ali ste vedeli

Gripa

Cepljenje se priporoča predvsem: bolnikom s kroničnimi boleznimi, bolnikom s prirojeno ali pridobljeno pomanjkljivo imunost jo, osebam starejšim od 65 let, posebej ogroženim osebam, ki so pri svojem poklicu bolj izpostavljene okužbi, večjim skupinam ljudi pa v primeru epidemije, oziroma pandemije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Z naravo ter Sinupret-om nad nahod in sinuzitis!

Nahod je akutno vnetje zgornjih dihal, ki v povprečju vsakogar doleti trikrat letno. Zanj je značilno vnetje nosne sluznice (rinitis), ki se kaže kot izcedek iz nosu, oteklina in zmanjšana prehodnost nosu. Poleg okužb z bakterijami in virusi... preberi več...

Mali vodnik za zdrav nos s pomočjo zdravil Sinupret in Nisita

1. Zgornja dihala Nosna votlina. Ali imate "dober nos"? Nos je eden najbolj opaznih organov na našem obrazu in je tudi zelo pomemben. Poleg obnosnih votlin, žrela in grla ga uvrščamo med zgornja dihala. Od nosu je odvisno naše dihanje, vohanje... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaZdravilo, kapljice

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.