Solgar L-lizin 1000 mg, 50 tablet

Solgar L-Lizin 1000 mg z visoko vsebnostjo aminokisline lizin je del premium skupine aminokislin. Je esencialna aminokislina, ki jo najdemo v mišičnem tkivu in je tudi dodatek, ki je primeren za sezonsko podporo. Solgar L-Lizin 1000 mg z visoko vsebnostjo aminokisline lizin je del premium skupine aminokislin. Je esencialna aminokislina, ki jo najdemo v mišičnem tkivu in je tudi dodatek, ki je primeren za sezonsko podporo.
948144 14832

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solgar  L-Lizin 1000 mg z visoko vsebnostjo aminokisline lizin je del premium skupine aminokislin. Je esencialna aminokislina, ki jo najdemo v mišičnem tkivu in je tudi dodatek, ki je primeren za sezonsko podporo. 

Lastnosti in karakteristike

  • Esencialna aminokislina, ki je telo ne more izdelati
  • Aminokisline so osnovni gradnik beljakovin
  • Veganski, vegetarijanski, košer izdelek
  • brez sladkorja, soli in škroba

Aminokisline so gradniki beljakovin in jih potrebujemo pri več notranjih funkcijah telesa. Uvrščamo jih med "esencialne" in "nebistvene" ali neesencialne aminokisline. 

Esencialne aminokisline (kar pomeni, da jih telo ne more proizvesti in jih je treba v prehrano vključiti) so pomembne predvsem, da ohranjajo dobro vsestransko in celovito delovanje organizma.

Prenizek vnos esencialnih aminokislin poveča potrebo telesa po nebistvenih aminokislinah bodisi s prehrano bodisi s prehranskimi dopolnili. Hrana, ki povečuje vnos aminokislin je predvsem meso, fižol, sir in jajca.

L-lizin je bistvena aminokislina in uživanje zdrave in uravnotežene prehrane naj bi pomagalo doseči zadovoljivo raven te aminokislin, ki jih potrebujemo. Toda uživanje dodatka je lahko priročen način za doseganje in vzdrževanje ustrezno visokega vnosa L-lizina.

Solgar L-Lizin 1000 mg tablete pakirane v lončku (niso pakirane v pretisnem omotu) in so primerne za vegane in vegetarijance.

Sestavine prehranskega dopolnila

1 tableta na dan zagotavlja 1000 mg L-lizina.

Vsi izdelki Solgar ustrezajo priznanemu „zlatemu standardu“ za odličnost. Solgar izdelek je izdelan z uporabo naravnih sestavin in je od leta 1947 inovativen popoln dodatek dobremu zdravju - 98% potrošnikov priporoča blagovno znamko Solgar. 

Sestavine prehranskega dopolnila

L-lizin (kot HCl oblika), sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, sredstvo proti strjevanju: (silicijev dioksid, rastlinski magnezijev stearat), sredstva za glaziranje: (hidroksipropilmetil celuloza, rastlinski glicerin (iz oljne ogrščice, palmovo jedro, kokosovo olje)9.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solgar Solgar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov