Solime Natura Pronta zeliščni izvleček pomarančnih cvetov, 50 mL

Solime Natura Pronta zeliščni izvleček pomarančnih cvetov je tekoče prehransko dopolnilo za ravnotežje organizma. Obogaten je z meliso in ekstraktom kamilice, gloga, primeren je za naravno samopomoč. Solime Natura Pronta zeliščni izvleček pomarančnih cvetov je tekoče prehransko dopolnilo za ravnotežje organizma. Obogaten je z meliso in ekstraktom kamilice, gloga, primeren je za naravno samopomoč.
10247 10247

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Solime Natura Pronta zeliščni izvleček pomarančnih cvetov je tekoče prehransko dopolnilo za ravnotežje organizma. Obogaten je z meliso in ekstraktom kamilice, gloga, primeren je za naravno samopomoč. 

Mešanica sestavin deluje sinergistično, regenerativno, je odlična alternativa zeliščnemu čaju. 

Koncentrirani tekoči ekstrakt brez alkohola temelji na glogu, cvetu Melisse, kamilici in pomaranči, strokovno dozirani mešanici rastlin, ki se priporoča kot alternativa zeliščnemu čaju za duševni mir in vedrino.

Uporabljene surovine izvirajo iz nadzorovanih in certificiranih poljščin, nabranih na vrhuncu njihove zmogljivosti in kvalitete, da se dosežejo najvišje koncentracije ključnih aktivnih sestavin.

Laboratoriji Solimè uporabljajo ultrazvočne in hladno stiskanje kot postopke ekstrakcije, ki ne uporabljajo nobenih kemičnih topil ali toplote. Uporaba te napredne tehnologije ohranja aktivne sestavine nespremenjene in zagotavlja, da rastlinski fitokompleksi ostanejo nedotaknjeni.

Uporaba izdelka Solime Natura Pronta zeliščni izvleček pomarančnih cvetov

15/20 kapljic, razredčenih v vodi ali pijači, največ 3-krat na dan.

Posebna opozorila

Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne bi smeli uporabljati kot nadomestilo za raznoliko, uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Pri nosečnosti seo uporabi izdelka posvetujte s svojim zdravnikom. 

Sestavine Solime Natura Pronta dopolnila

Glycerine; Concentrated aqueous extract 1:4* of: Hawthorn (Crataegus oxyacantha Medicus) flowers and leaves, Boldo (Peumus boldus Molina) leaves, Melissa (Melissa officinalis L.) leaves, Siberian Ginseng (Eleutherococcus senticosus Maxim.) root, Chamomile (Matricaria chamomilla L.) flowers, Hops (Humulus lupulus L.) strobili, Peppermint (Mentha x piperita L.) leaves, Valerian (Valeriana officinalis L.) root, Sweet Orange (Citrus sinensis) flowers, Poppy (Papaver rhoeas L.) flowers. * ratio extract/drug

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Solime Solime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov