Sonno bimbi kapljice, 30 mL

Zaradi svoje kakovosti, prijetnosti in praktične uporabe je izjemno primeren pri prehrani otrok. Zaradi svoje kakovosti, prijetnosti in praktične uporabe je izjemno primeren pri prehrani otrok.
556912 886

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 26. 10. 2016 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sonno Bimbi kapljice so prehransko dopolnilo namenjeno vašemu otroku.
Pasjonka, lipovec ter melisa so tri pomembne sestavine, ki sestavljajo ta kvaliteten Sonno Bimbi produkt podjetja Pharma Life.

Sestavine Sonno Bimbi kapljic

Sonno Bimbi kapljice vsebujejo prečiščeno ter demineralizirano vodo, suhi izvleček lipovca, glicerol, suhi izvleček pasijonke, suhi izvleček melise, kalijev sorbat, citronska kislina, eterično olje melise.

Uporaba Sonno Bimbi kapljic za lahko noč

Sonno Bimbi kapljice so namenjene uživanju zvečer do 30 minut pred spanjem vašega otroka. Nastanek usedline v samem vsebniku je povsem normalen pojav.
Izdelek ne vsebuje glutena, alkohola in sladil.

Jemanje kapljic:
otroci starosti od 6 meseca do 1 leta: 8-10 kapljic zvečer.
otroci starosti od  1 do 6 let: 15 kapljic zvečer.
otroci starosti od 7 let dalje: 20 kapljic zvečer.

Izdelek je prehransko dopolnilo in spada v skupino izdelkov podjetja Pharma Life.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Atrofija vidnega živca

Koga lahko prizadene?
Visoka starost je največje tveganje za zvišan očesni tlak in posledično atrofij o vidnega živca. Po 40. letu ima 2A odstotka ljudi previsok očesni tlak, pri 70. letih pa že 7 odstotkov. Pri približno 14 odstotkih ljudi, ki so stari nad 80 let, se pojavi glavkom. 15 do 29 odstotkov slepih je vid izgubilo zaradi atrofije vidnega živca, ki je bil posledica glavkoma.

Če je vidni živec izpostavljen velikim obremenitvam, se pojavi okvara živčnih vlaken, ki so povezana v vidni živec in vodijo do možganov. Očesnih signalov ni mogoče prenašati naprej, zato oko oslepi.

Atrofija vidnih živcev je lahko posledica tudi drugih bolezni: če pride do zamašitve arteriosklerotično zoženih krvnih žil v mrežnici, poškodbe mrežnice, ki nastane kot posledica sladkorne bolezni, ali pa se živec skrči pri nesrečah, ko po hudem padcu na čelo in sence (na primer pri padcu s kolesa) krvne žile ne morejo več dovolj dobro preskrbeti vidnega živca, ker so bile pretrgane ali pa je zlomljena kost kanala vidnega živca.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharma life Pharma life
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja