Soria Natural črni ribez XXI - podaljšano sproščanje, 30 kapsul

<p>Soria Natural črni ribez XXI so inovativne kapsule s podalj&scaron;anim spro&scaron;čanjem, narejeno zgolj iz rastlinskih izvečkov, zato je primerno tudi za vegetariansko usmerjene posameznike.</p>

Soria Natural črni ribez XXI so inovativne kapsule s podaljšanim sproščanjem, narejeno zgolj iz rastlinskih izvečkov, zato je primerno tudi za vegetariansko usmerjene posameznike.

546470 10249

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Soria Natural črni ribez XXI so inovativne kapsule s podaljšanim sproščanjem, narejeno zgolj iz rastlinskih izvečkov, zato je primerno tudi za vegetariansko usmerjene posameznike.

Prednosti prilagojeno podaljšanega sproščanja oblike

Kapsule XXI so narejene z namenom kar 12 urnega sproščanja fitonutrienta, v tem primeru kvalitetnega ekstrakta črnega ribeza. ! kapsula zadostuje za kar 12 ur konstantnega sproščanja učinkovine, pri čemer se po tem času depo kapsul izprazni in potrebno je vzeti nov odmerek prehranskega dopolnila.

Prav farmacevtska oblika kapsule predstavlja inovativno izvedbo, ki omogoča, da se celotna količina učinkovine ne prosti na enkrat in v celoti, pač pa sproščanje poteka v intervalih.

XXI kapsule so kapsule z dolgotrajnim sproščanjem: vsebujejo majhne mikrosfere, iz katerih se aktivne snovi postopoma sproščajo 12 ur, kar zagotavlja stalno absorpcijo aktivnih snovi v teleo. Prav farmacevtska oblika prehranskega dodatka ohranja ustrezno količino ekstrakta črnega ribeza na neprekinjeno visoki ravni. Za pravilno delovanje prehranskega dopolnila morate na dan vzeti le 2 kapsuli. XXI oblika pripravka je inovativna, saj je v primerjavi s tradicionalnim pripravkom za dosego istega rezultata pogosto potrebno 6 do 8 kapsul na dan.

Prednosti Soria Natural črni ribez XXI kapsul

  • ne vsebuje konzervansov
  • ne vsebuje barvil
  • ne vsebuje stabilizatorjev in ojačevalcev arome
  • skladno z GMP standardi kakovosti
  • kapsule povsem rastlinskega izvora

Sestavine 1 kapsule

300 mg ekstrakta ribes nigrum

9 mg flavonoidov

Odmerjanje prehranskega dopolnila

Vzemite po 1 kapsulo vsakih 12 ur s kozarcem vode, da se kapsula lahko enostavno raztopi in deluje vzdolž prebavnega trakta. Priporočenega odmerka nikakor ne presežite.

Vzdrževalni odmerek: 1 kapsula na dan

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Soria Natural Soria Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja