Soria Natural Fucus alga ekstrakt, 50 mL

<p><strong>Soria Natural Focus je povsem naraven ekstrakt prav posebne vrste alge pod imenom Fucus vesiculosus L. in je pripravljen v naravnem glicerolu, ki bazira na rastlinski osnovi. </strong></p>

Soria Natural Focus je povsem naraven ekstrakt prav posebne vrste alge pod imenom Fucus vesiculosus L. in je pripravljen v naravnem glicerolu, ki bazira na rastlinski osnovi.

510734 13767

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

PREBAVA, HUJŠANJE

Soria Natural Fucus je povsem naraven ekstrakt prav posebne vrste alge pod imenom Fucus vesiculosus L. in je pripravljen v naravnem glicerolu, ki bazira na rastlinski osnovi.

Soria Natural Fucus ekstrakt ne vsebuje dodanega etanola oz. katerega koli alkohola, ne vsebuje barvil ali drugih dodatkov kot so koznervansi ipd. Kapljice so namenjene peroralni uporabi in so pakirane skupaj s priročno kapalko, ki je primerna za natančno odmerjanje prehranskega dopolnila.

Soria Natural Fucus ekstrakt alge je narejen v Španiji in sledi vsem GMP ter ISO zahtevam za kvaliteten ter visoko učinkovit dodatek. Izdelek je narejen iz lokalnih Španskih alg.

Soria Natural Fucus ekstrakt je obogaten z nekaterimi minerali ter vitaminskimi snovmi in sicer jod, fosfor, magnezij, cink ter vitamini A, B, C in E.

Uporaba dopolnila Soria Natural Fucus ekstrakt

Vzemite po 25 kapljic ali 1 mL pripravka Soria Natural Fucus in sicer 2 do 3 krat na dan.
Takšno odmerjanje je primerno za vse osebe, ki so starejše od dvanast let starosti.

Opozorila pri uporabi prehranskega dopolnila

Soria Natural Fucus ekstrakt pred uporabo dobro pretresite, da se bodo sestavine temeljito premešale med sabo.

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti do 25°C.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Soria Natural Soria Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja