Soria Natural šentjanževka XXI ekstrakt 50 mL

Soria Natural šentjanževka ekstrakt XXI je visoko kvaliteten ekstrakt, pridobljen in proizveden v Španiji. Soria Natural šentjanževka ekstrakt XXI je visoko kvaliteten ekstrakt, pridobljen in proizveden v Španiji.
916072 17947

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Soria Natural šentjanževka ekstrakt XXI je visoko kvaliteten ekstrakt, pridobljen in proizveden v Španiji.

Naravni ekstrakt v prehranskem dopolnilu je pripravljen v obliki ekstrakta v glicerinu, ki je povsem naravnega rastlinskega izvora. Prehranski dodatek ne vsebuje konzervansov, barvil, alkoholnih komponent in ojačevalcev arome.

Uporaba prehranskega dopolnila Soria Natural šentjanževka ekstrakt XXI

Odmerjanje odraslim osebam
Odmerite 1 mililiter raztopine ali 25 kapljic prehranskega dopolnila s priročno kapalko, ki omogoča natančno odmerjanje prehranskega dopolnila.

Odmerjanje otrokom
Prehransko dopolnilo lahko zaužijejo otroci, ki so starejši od 5 leta starosti.
Odmerek prehranskega dopolnila za otroke med 5 in 12 letom starosti naj bo polovičen odrasli odmerek, kar pomeni 12-13 kapljic prehranskega dopolnila ali 0,5 mL odmerek.

Opozorila pri uporabi prehranskega dopolnila

Soria Natural šentjanževka ekstrakt XXI pred uporabo dobro pretresite, da se bodo sestavine temeljito premešale med sabo.

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti do 25°C.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Vztrajno zvišan krvni tlak lahko povzroči okvare arterij in srca. Nezdravljen zvišan krvni tlak je najpogostejši vzrok kapi. V razvitih državah ima vsaj petina ljudi zvišan krvni tlak, ki ga imenujemo tudi arterijska hipertenzija.

Visok krvni tlak je škodljiv, saj povzroča obremenitev srca in arterij ter posledično okvare občutljivih tkiv. Nezdravljen visok krvni tlak sčasoma okvari oči in ledvice. Čim višji je krvni tlak, tem večja je možnost nevarnih zapletov, kot so srčni infarkt, bolezen venčnih žil in možganska kap. Že majhno znižanje krvnega tlaka lahko zmanjša tveganje za srčni infarkt celo za 20 odstotkov.

Krvni tlak se čez dan spreminja; poraste ob telesni dejavnosti ali razburjenju ter upade med počitkom in spanjem. Razlikuje se med posamezniki in postopno narašča s staranjem ter pridobivanjem telesne teže.

Visok krvni tlak običajno ne povzroča slabega počutja. Nekateri ljudje navajajo glavobole, vendar le ob zelo visokih vrednostih krvnega tlaka, ob katerih se lahko pojavljajo tudi vrtoglavice, motnje vida ali krvavitve iz nosu. Arterijski hipertenziji pravijo tudi tiha ubijalka, saj lahko brez opozorilnih znakov vodi v srčno ali možgansko kap.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Soria Natural Soria Natural
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja