Sport Lavit Sport gel, 100 mL

Sport Lavit Sport gel je športni gel, ki je namenjen poživljanju kože, jo regenerira ter jo razneži. Sport Lavit Sport gel je športni gel, ki je namenjen poživljanju kože, jo regenerira ter jo razneži.
547697 1588

Ocene in mnenja

Opis

Sport Lavit Sport gel je športni gel, ki je namenjen poživljanju kože, jo regenerira ter jo razneži.

Sport Lavit športni gel je do kože izredno toleranten, nudi prijeten osvežilen učinek ter je primeren predvsem za nanos na zelo obremenjen predel mišic, sklepov te povsod tam, kjer je možnost za povečano obremenitev muskulature večja.

Gel je namenjen predvsem regeneraciji poškodovanih predelov mišičnega tkiva, ki ga s svojim hladilnim učinkom izrezito hladi in pomiri. Gel je namenjen lajšanju in hlajenju topih poškodb in velja kot učinkovita podporna terapija.

Sport Lavit Sport gelje nujna potrebščina vsakega pravega športnika, saj lahko z njim tretira vsako še tako majhno poškodbo, ki je topa - učinkovit je tudi pri vetju kit, pri teniškem komolcu, s pridom pa ga uporaite tudi v primeru pikov komarjev, žuželk in drugih insektiv.

Uporaba Sport Lavit Sport gela

Gel naj se nanese na področje kože, ki je obremenjeno zaradi fizične obremenitve. Poskrbite, da gel dobro vtrete v površino kože in da se le-ta dobro vpije v površino. Gel lahko uporabljate vse dokler simptomi poškodbe trajajo oziroma največ 30 dni. V kolikor bolečina vztraja pa se posvetujte z zdravnikom.

Gel ne nanašajte v sluznice, saj je lahko občutek neprijetno boleč.

Izdelek vsebuje sestavine, ki hladijo, med drugim tudi mentol ter metino olje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Običajno gre le za občasne izbruhe nasilnega vedenja, ki imajo pri šolarju prej značilnost uporništva kot razdiralnosti, čeprav je v posameznih primerih nesocialnosti možna tudi razdiralnost. Zaradi neustreznih zgodnjih socialnih izkušenj je moteno čustveno doživljanje in se šolar odziva izrazito na nivoju neobvladanih strasti, pretežno v zoženi zavesti (acting-out), Zavesti o sebi ni izoblikoval, zato ni sposoben ozavestiti dogajanja ter prepoznati in ovrednotiti trenutnih čustev, vezanih na določeno dogajanje. Je neučakan, nepotrpežljiv v stiski, teži k takojšnjim zadovoljitvam potreb in ima moteno nevrotransmitersko aktivnost; zlasti je šibka dejavnost endorfinov in dopamina, izrazitejša pa je dejavnost noradrenalina.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sport Lavit Sport Lavit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja