SteSweet stevia v vrečkah, 50 vrečk

SteSweet vrečke so naravno sladilo brez kalorij in ogljikovih hidratov ter z ničnim glikemičnim indeksom (GI). SteSweet vrečke so naravno sladilo brez kalorij in ogljikovih hidratov ter z ničnim glikemičnim indeksom (GI).
906921 19043

Ocene in mnenja

Opis

SteSweet vrečke so naravno sladilo brez kalorij in ogljikovih hidratov ter z ničnim glikemičnim indeksom (GI). Izdelek je primeren za diabetike in vse, ki skrbijo za primerno telesno težo. Ste sweet vrečke, so mešanica steviozida Reb A (97%), najslajšega izvlečka stevie in naravnih vlaknin inulina.
1 SteSweet vrečka (0 kalorij) ustreza 1 čajni žlički sladkorja (20 kalorij).
Vrečke so idealne za sladkanje kave in čaja.

STESWEET: Naravno sladilo brez kalorij

Stevija je južnoameriška rastlina, iz katere se po naravni poti prideluje sladilo brez kalorij.
Proizvodi Stesweet so naravna alternativa sladkorju in umetnim sladilom brez kalorij.  So plod dolgoletnega skupnega dela Stevia  Germany  GmbH in priznanih evropskih laboratorijev.
Izdelki blagovne znamke SteSweet, ki so primerni tudi za diabetike, so med najboljšimi na evropskem trgu, saj vsebujejo visokokakovosten stevijin glikozid Reb A, ki ga pridobivajo iz ekološko pridelanih listov stevije, kar je velika prednost izdelkov blagovne znamke SteSweet. Več Reb A v izdelku pomeni toliko boljši okus. Reb A namreč poskrbi za sladek okus stevije in je najčistejši, najokusnejši, pa tudi najdražji glikozid stevije. Reb A se iz listov stevije pridobiva popolnoma naravno – liste se namaka v vodi (postopek je podoben pripravi čaja).
Ker je stevia 300 krat slajša od sladkorja, so proizvodom Stesweet stevija, za lažje doziranje, dodane naravne vlaknine inulina. Inulin ima prebiotične učinke, ki so prijazni črevesni flori in koristijo diabetikom. Sodeluje tudi pri uravnavanju ravni holesterola v krvi, povečuje gostoto kostne mase in je koristen pripomoček pri uravnavanju telesne teže.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

To velja za ženske vseh starosti. Raziskave kažejo, da so z vajami za medenično dno dosegle izboljšanje celo osemdesetletnice.

Z vajami za medenično dno so dosegle izboljšanje celo osemdesetletnice.

Prav tako se le malo žensk zaveda pomena estrogena pri ohranjanju zdravega mehurja. Težave z mehurjem, ki se pojavijo v menopavzi, so v veliki meri posledica pomanjkanja estrogena; še več, zdravimo jih lahko z lokalnimi estrogenskimi preparati (kreme in pesarji, vstavljeni v nožnico) in se tako izognemo zdravljenju s hormonskimi tabletami.
Ledvici in mehur so glavni deli sečil, ki z izločanjem odpadnih snovi in odvečne vode delujejo kot krvni filter, poleg tega pa uravnavajo količino vode v telesu in s tem ohranjajo ravnovesje telesnih tekočin. Ledvici izločata tudi hormone, npr. renin, ki sodeluje pri uravnavanju krvnega pritiska. Ledvici prejemata kri iz aorte, velike arterije, ki vodi kri od srca do različnih organov. Kri prehaja skozi filtrirne enote v ledvicah - nefrone, ki odstranjujejo odpadne snovi in uravnavajo količino izločene vode. Kri iz ledvic se nato po največji telesni veni, spodnji veni kavi, vrne v srce. Urin, ki vsebuje vodo in odpadne snovi, se prek sečevodov izliva v mehur, kjer se kopiči, dokler se z uriniranjem ne izloči skozi sečnico.

ČEPRAV ZARADI UHAJANJA SEČA TRPI VEČ MILIJONOV LJUDI, PREDVSEM ŽENSK, JE INKONTINENCA ŠE VEDNO TABU - O NJEJ NIHČE NE GOVORI. KLJUB TEMU PA JE PRAV, DA SE O NJEJ PODUČIMO, SAJ LAHKO PRIZADENE VSAKOGAR.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SteSweet SteSweet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede