Stick Off sprej za odstranjevanje lepljivih obližev, 50 mL

Odličen za odstranjevanje močno lepljivih obližev. Odličen za odstranjevanje močno lepljivih obližev.
471453 21957

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

StickOff je učinkovito pršilo za neboleče odstranjevanje vseh vrst obližev, oblog, povojev in trakov. Ne vsebuje alkohola. Ne suši in ne draži kože.

Ker se hitro posuši, omogoča takojšnjo ponovno uporabo obliža. Praktičen in preprost za uporabo. Lahko se poprši pod poljubnim kotom, zaradi česar je mogoča uporaba tudi na težko dostopnih mestih.

Odličen za odstranjevanje močno lepljivih obližev. Lahko se uporablja za odstranjevanje nikotinskih in hormonskih obližev.

Vsebina:

disiloksan

Navodila za uporabo

Popršite na zalepljeno oblogo/obliž. Počakajte nekaj sekund, dokler površina ni popolnoma navlažena, nato obliž nežno odstranite.

Če je obliž zalepljen še posebej močno, lahko nanos ponovite. Pri odstranjevanju vodo-odpornih obližev, odluščite kotiček obliža in popršite med obližem in kožo. Izdelek se izrazito hitro suši, zato ne vpliva na čas zamenjave obliža.
Uporablja se lahko tudi za odstranjevanje lepljivih preostankov na koži.

Priloge

Dodatni opis

StickOff: pršilo za neboleče odstranjevanje lepljivih medicinskih obližev in oblog.

StickOff je učinkovito pršilo za neboleče odstranjevanje vseh vrst obližev, oblog, povojev in trakov. Ne vsebuje alkohola. Ne suši in ne draži kože. Ker se hitro posuši, omogoča takojšnjo ponovno uporabo obliža. Praktičen in preprost za uporabo.
Lahko se poprši pod poljubnim kotom, zaradi česar je mogoča uporaba tudi na težko dostopnih mestih. Odličen za odstranjevanje močno lepljivih obližev.
Lahko se uporablja za odstranjevanje nikotinskih in hormonskih obližev.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja