Strath Immun + Zn, 100 tablet

Privoščite svojemu telesu pester nabor vitalnih snovi, ki jim je dodan še cink, s preprostim uživanjem prehranskega dopolnila Strath Immun + Zn. Privoščite svojemu telesu pester nabor vitalnih snovi, ki jim je dodan še cink, s preprostim uživanjem prehranskega dopolnila Strath Immun + Zn.
32957 32957

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Privoščite svojemu telesu pester nabor vitalnih snovi, ki jim je dodan še cink, s preprostim uživanjem prehranskega dopolnila Strath Immun + Zn.

Prednosti prehranskega dopolnila Immun + Zn

  • ne vsebuje glutena
  • brez laktoze
  • ne vsebuje dodanega sladkorja
  • primerno za vegane

Delovanje Immun + Zn

Prehransko dopolnilo Strath vsebuje 61 vitalnih snovi, ob tem pa je obogateno še s cinkom. S tako pestro sestavo boste svojemu telesu zagotovili obilico snovi, ki pozitivno učinkujejo na telo. Prehransko dopolnilo je osnovano na plazmoliziranem rastlinskem kvasu.

Cink je za človeški organizem nujno potreben element. Prisoten je v vseh telesnih tekočinah in tkivih. Sodeluje pri številnih procesih celičnega metabolizma in je vključen v veliko število encimatskih reakcij v telesu.

Cink prispeva k:

  • normalnemu delovanju imunskega sistema
  • zaščiti celic pred oksidativnim stresom
  • normalni plodnosti in razmnoževanju
  • normalni kognitivni funkciji

Cink prispeva tudi k normalni presnovi ogljikovih hidratov, makrohranil, maščobnih kislin, beljakovin in vitamina A.

Prehransko dopolnilo je torej odlično za podporo imunskemu sistemu in je še posebno primeren v hladnejših mesecih, ko je večja možnost za okužbo z gripo ali prehladom.

Sestavine

1 tableta vsebuje 1,25 mg cinka (12,5 % PDV)

88.5% plazmoliziran rastlinski kvas, 2% cinkov glukonat, 9.5% druge naravne snovi (koruzni škrob, celuloza, pektin, silicijev dioksid)

Jemanje prehranskega dopolnila

Predviden dnevni vnos za odrasle sta dve tableti, dva do trikrat na dan.

Za otroke je predviden dnevni vnos ena tableta, dva do trikrat dnevno.

Ustrezen odmerek vzemite vsakokrat pred obrokom.

To prehransko dopolnilo lahko redno uživate od 2 do 4 mesece. Če so vaše potrebe večje, lahko prehransko dopolnilo uživate dlje časa in bo to popolnoma varno. Ko boste poskrbeli za uravnotežen organizem, vam svetujemo, da nadaljujete z jemanjem prehranskih izdelkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Strath Strath
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja